Sport
notix pixel id

Tom Cruise, mesaj de încurajare pentru Harry Kane înaintea finalei Euro 2020: „A fost un gest frumos din partea lui”

Căpitanul naționalei Albionului are un susținător de lux în finala Euro 2020. Tom Cruise l-a contactat pentru a-i transmite un mesaj de încurajare: „A fost un gest frumos din partea lui”.
11.07.2021 | 19:18
Tom Cruise, mesaj de încurajare pentru Harry Kane înaintea finalei Euro 2020: „A fost un gest frumos din partea lui”
Starul american a transmis un mesaj de încurajare pentru naționala Albionului. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finala Campionatului European pune pe jar și lumea Hollywood-ului. Mare fan al „sportului rege”, Tom Cruise și-a ales favorita și chiar a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare înaintea partidei programate duminică, 11 iulie, ora 22:00, pe stadionul Wembley din Londra.

Ne-a contactat pe Face Time să ne ureze succes, a fost un gest frumos din partea lui, ne-am simțit minunat. Acum trebuie doar să devenim campioni”, a dezvăluit căpitanul naționalei Angliei, Harry Kane, care poate avea și o miză personală, dincolo de trofeul în sine.

Concret, cu un gol în poarta Italiei, acesta îl va depăși pe Garry Lineker în topul golgheterilor la turneele finale. În momentul de față, cei doi se află la egalitate, cu 10 reușite.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, încurajat de Tom Cruise înaintea finalei Euro 2020

Evident, multă lume a vrut să ne încurajeze înainte de finală. Ieri seară, ne-a sunat și Tom Cruise, am înțeles că este mare fan al fotbalului.

A fost ceva extraordinar să vedem că suntem susținuți nu doar de englezi, ci de oameni din întreaga lume. Ne-am simțit minunat. Acum trebuie doar să devenim campioni.

ADVERTISEMENT

Chiar vizionam unul dintre filmele sale, cred că el este aici în Anglia și ne-a contactat pe Face Time ca să ne ureze noroc, a fost un gest frumos din partea lui.

Nu știu dacă va asista la finală, iar Gareth Southgate nu era cu noi când a sunat Tom Cruise, se uita la video-uri cu jocurile Italiei”, a declarat Harry Kane în conferința de presă premergătoare partidei, asigurându-i, totodată, pe suporteri că va face totul, alături de colegii săi, pentru a repeta isprava din finala Cupei Mondiale 1966, când naționala Albionului a reușit să cucerească trofeul, după o victorie uriașă, scor 4-2, împotriva Germaniei.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a: „Istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat”

Și Regina Elisabeta a II-a a ținut, înaintea finalei Euro 2020, să le amintească elevilor lui Gareth Southgate de ultimul trofeu important din istoria naționalei Albionului.

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnă pentru jucători, conducere şi staf să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă transmit tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine (n.r. duminică), cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat“, a transmis regina într-un mesaj postat pe Twitter.

Anglia și Italia s-au întâlnit până acum de 27 de ori, bilanțul este favorabil „Squadrei Azzurra”. Concret, aceasta are zece victorii, în timp ce „Leii” s-au impus doar de opt ori, dar și-au trecut în cont mai multe reușite (33-31).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik