Sport

Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Rămâne selecționerul naționalei? Dedu, pentru FANATIK: “Ar fi păcat!”

01.10.2019 | 19:03
Tomas Ryde sia dat demisia de la CSM Bucuresti Ramane selectionerul nationalei Dedu pentru FANATIK Ar fi pacat
ADVERTISEMENT

Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București. Antrenorul a decis să renunțe la contractul pe care îl avea cu echipa bucureșteană cu 5 zile înainte de debutul în grupele EHF Champions League, scrie Prosport. Principala problemă care a dus la demisie ar fi restanțele financiare existente la CSM București. 


UPDATE, ora 18:45. Team managerul lui CSM București, Vlad Enăchescu, a confirmat pentru FANATIK demisia lui Tomas Ryde: “Da. Este adevărată informația. Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București”

ADVERTISEMENT

Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Adi Vasile va conduce echipa

De altfel, suedezul a amenințat că pleacă încă din perioada de pregătire dacă nu vor fi plătite restanțele salariale. Pentru că aceste probleme persistă la echipa din Capitală, Tomas Ryde și-a dat demisia. Până la numirea unui nou antrenor la club, CSM București va fi pregătită de “secundul” Adrian Vasile. Noul tehnician va avea 5 zile să pună la punct strategia pentru debutul în Champions League, echipa debutând duminică, de la ora 17:50, la Esbjerg.

Rezultatele lui Tomas Ryde la CSM București sunt modeste. Din primele 5 etape din Liga Florilor, CSM București a pierdut două dintre ele: cu HC Zalău și SCM Râmnicu Vâlcea, echipa lui Pera având 6 puncte avans față de CSM în Liga Națională.

ADVERTISEMENT
Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Rămâne selecționerul naționalei? Dedu, pentru FANATIK: "Ar fi păcat!"
Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Rămâne selecționerul naționalei? Dedu, pentru FANATIK: “Ar fi păcat!” FOTO: Tomas Ryde la primul antrenament din noul sezon, desfasurat in Sala Polivalenta Ioan Kunst Ghermanescu din Bucuresti

Alexandru Dedu a reacționat după demisia lui Ryde: “Rămâne selecționerul naționalei! Ar fi păcat să plece”

Tomas Ryde este și selecționerul echipei naționale. Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a comentat pentru FANATIK demisia antrenorului de la CSM București: “Tot ce pot să vă spun este că Tomas Ryde este selecționerul naționalei. Nu știu ce s-a întâmplat la CSM București, de la voi aflu informația aceasta, dar ar fi păcat să plece! Ryde este selecționerul naționalei!”, a spus Dedu pentru FANATIK.

La echipa națională, Tomas Ryde a reușit să câștige primele două meciuri din preliminariile Euro 2020. România a învins pe teren propriu Ucraina cu 27-24, însă a tremurat în Insulele Feroe, acolo unde a învins cu 25-20, dar scorul la pauză a fost 11-12.

ADVERTISEMENT
Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Rămâne selecționerul naționalei? Dedu, pentru FANATIK: "Ar fi păcat!"
Tomas Ryde și-a dat demisia de la CSM București! Rămâne selecționerul naționalei? Dedu, pentru FANATIK: “Ar fi păcat!” FOTO: Meciul de handbal feminin dintre Romania si Polonia, din cadrul Trofeului Carpati

Restanțele financiare de la CSM București datează din stagiunea trecută când mai multe jucătoare s-au plâns că au bani de încasat. Mai mult, unele dintre handbalistele care și-au reziliat în vară contractul cu “tigroaicele” așteptau să își primească banii restanți din contract.