Life

Toni Grecu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “A dispărut prostia din România?”

Toni Grecu este următorul invitat al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Renumitul comediant a făcut dezvăluiri despre viața personală și cariera artistică.
16.02.2022 | 19:29
Toni Grecu la 40 de intrebari cu Denise Rifai A disparut prostia din Romania
Toni Grecu a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Sursa: Kanal D
ADVERTISEMENT

Kanal D a anunțat cine va fi următorul invitat al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este vorba despre Toni Grecu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați umoriști din România.

Cine este Toni Grecu

Meseria de bază a lui Toni Grecu este, de fapt, cea de inginer. Încă din perioada studenției, însă, a fost atras de scenă și a ajuns să-și dedice întreaga viață divertismentului.

ADVERTISEMENT

Cu toate că este renumit pentru cariera sa în domeniul comediei, Toni Grecu se caracterizează ca fiind un om sobru. Este specialist în satiră politică și un bun observator al lumii înconjurătoare.

Astfel că, a putut scrie scenarii și juca personaje care îi au la bază pe cei mai mari politicieni pe care țara noastră i-a avut în ultimii 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Duminică, începând cu ora 22:30, actorul va dezvălui lucruri neștiute atât despre viața sa personală, cât și despre parcursul său în lumina reflectoarelor.

Toni Grecu este căsătorit și are un fiu, iar acest aspect al existenței sale va fi dezvoltat pe larg în cadrul maratonului celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai. 

ADVERTISEMENT

Toni Grecu, față-n față cu întrebări incomode

Denise Rifai arată că este întotdeauna pregătită și informată despre fiecare invitat pe care îl are în emisiune. Nici de această dată nu s-a lăsat mai prejos și i-a pregătit lui Toni Grecu câteva întrebări incomode.

Având în vedere satira politică și personajele pe care le-a conturat în perioada „Divertis”, Denise Rifai a fost curioasă să afle dacă umoristul a fost vreodată amenințat de vreun politician.

ADVERTISEMENT

„De multe ori. Chiar după 2009.”, a răspuns Toni Grecu.

Alte întrebări cu care Toni  Grecu se va confrunta duminică, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând cu ora 22:30, la Kanal D vor fi: „De ce s-a rupt ‘Divertis?’”, „Cât umor există în ură?”, „Vă enervează comparația cu ‘Vacanța Mare’?”, „A dispărut prostia din România?”, „Vă place să vă certați cu soția?” și „Fluierați în casă?”.

Toni Grecu a revenit pe sticlă anul trecut

Renumitul comediant a revenit pe micile ecrane în decembrie, anul trecut, atunci când a prezentat programul de Crăciun, la Kanal D. Emisiunea s-a numit „Târgul de Crăciun” și a inclus momente inedite de comedie, muzică și divertisment.

ADVERTISEMENT