Life

Toni Iuruc, orfan de tată. Drama neștiută trăită de soțul Simonei Halep

Soțul Simonei Halep a trecut prin clipe cumplite. Tatăl său a murit în urmă cu 11 ani.
17.09.2021 | 11:03
Toni Iuruc orfan de tata Drama nestiuta traita de sotul Simonei Halep
ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a fost mereu extrem de discret în privința familiei sale. Inițial s-a aflat că este un potent om de afaceri care a mai fost căsătorit de două ori.

Despre familia soțului Simonei Halep s-au scris foarte puține lucruri. Se știe că mama sa, Genica, conduce afacerea familiei. Mulți s-au întrebat însă ce s-a întâmplat cu Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

În final s-a aflat că acesta s-a stins din viață în urmă cu 11 ani. Unul dintre prietenii soțului Simonei Halep a povestit tot ce s-a întâmplat.

Toni Iuruc, orfan de tată. Drama neștiută trăită de soțul Simonei Halep

Toni Iuruc a fost mereu discret și nu a oferit foarte multe amănunte despre familia sa. Soțul Simonei Halep ascunde însă o adevărată dramă. Și-a pierdut tatăl în urmă cu 11 ani. Acesta a suferit de o boală gravă. De atunci afacerea familiei este condus de mama sa.

ADVERTISEMENT

Totul a fost dezvăluit de un prieten apropiat al lui Toni Iuruc, Alex Zamfir, care i-a fost aproape în cele mai grele clipe. Acesta a povestit pe blogul său personal, ce s-a întâmplat în urmă cu 11 ani. Mai mult spune că a avut și un vis care a prevestit tragedia.

Visul care a prevestit tragedia

Alex Zamfir spune că a visat că tatăl lui Toni Iuruc urma să moară. Apoi a relatat momentul în care s-a întâlnit cu soțul Simonei Halep la biserică.

ADVERTISEMENT

“Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c…, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut.

Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care murise (nu murise la momentul visului).

ADVERTISEMENT

Vine Toni la mine și îmi zice: F…, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun…Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi: Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic…

Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi. Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”, este povestea relatată de prietenul lui Iuruc, potrivit WOWbiz.ro, care citează blogul celmaibuntata.ro.

ADVERTISEMENT