Sport

Toni Kroos va fi cel mai huiduit jucător în El Clasico din Arabia Saudită: “A insultat țara!”

Toni Kroos este așteptat de fanii Realului din Arabia Saudită, însă nu cu brațele deschise. Mijlocașul german a făcut un comentariu care i-a deranjat pe suporterii saudiți.
14.01.2024 | 10:23
Toni Kroos va fi cel mai huiduit jucator in El Clasico din Arabia Saudita A insultat tara
Toni Kroos este așteptat de fanii Realului din Arabia Saudită, însă nu cu brațele deschise. Mijlocașul german a făcut un comentariu care i-a deranjat pe suporterii saudiți. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

“Galacticii” au un fan club și în zona Golfului. Astfel, fanii Realului din Arabia Saudită susțin că Toni Kroos este “așteptat” la ultimul meci din Supercupa Spaniei. Formația lui Carlo Ancelotti va întâlni Barcelona în finală.

Toni Kroos, “așteptat” de fanii Realului din Arabia Saudită

Mijlocașul german a fost huiduit în semifinala cu Atletico Madrid din Supercupa Spaniei. Jucătorul madrilenilor a intrat pe teren în minutul 67 și a fost asediat de furia saudiților. Fanii Realului din Arabia Saudită susțin că germanul nu a arătat respect față de țara lor.

ADVERTISEMENT

Astfel, suporterii îl așteaptă pe Toni Kroos în finala cu Barcelona, pentru a doua rundă de huiduieli. Președintele onorific al fan clubului celor de la Real Madrid din Arabia Saudită a oferit mai multe detalii despre comportamentul saudiților față de mijlocașul german.

Carlos Baldo susține că suporterii saudiți nu pot fi opriți din acțiunea pe care vor să o facă. Aceștia au stabilit că îl vor huidui și mai tare pe mijlocașul Realului și se vor mobiliza pentru meciul de pe stadionul celor de la Al-Nassr. Pentru Toni Kroos va fi o partidă cu multă presiune negativă.

ADVERTISEMENT

“Nu pot fi controlați, a insultat țara”

“Situația este una destul de controversată. Oamenii cred că acesta a insultat țara. Aici, cetățenii sunt foarte mândri de cultura și țara lor. S-a înțeles că Toni Kroos le insultă onoarea.

Este ceva ce nu putem controla. Noi am îndemnat publicul pe tot parcursul meciului să-l încurajeze pe Kroos și să uite totul. Sunt convins că în finală va fi mai rău. Suporterii s-au mobilizat deja pe rețelele de socializare pentru mai multe huiduieli”, a declarat Carlos Baldo, potrivit celor de la Marca.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care este huiduit Toni Kroos de fanii Realului din Arabia Saudită

În vara acestui an au fost multe transferuri pe axa Europa – Arabia Saudită. Foarte multe nume mari din fotbalul european s-au transferat în Golf, iar motivul a fost cel financiar. Mulți susțin că liga saudită a crescut, iar acum este mult mai competitivă, însă adevărul este undeva pe la mijloc.

Fotbalul din Arabia Saudită mai are nevoie de timp pentru a ajunge la nivelul din Turcia, Olanda sau nivelul celor cinci mari campionate din Europa. Pe lângă numele mari din Europa, care au plecat pe final de carieră pentru a câștiga sume uriașe de bani, au fost și câțiva jucători tineri cu un potențial enorm și care au ales să evolueze în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără și ibericul Gabri Veiga care a semnat cu Al-Ahli. Spaniolul de 21 de ani a ales banii saudiților în locul unei cariere cu mari performanțe la cel mai înalt nivel. Atunci, Kroos a reacționat la transferul lui Veiga cu un comentariu în care a scris cuvântul “jenant”. Momentul acela a fost catalogat de suporterii saudiți ca fiind ofensator față de țara lor și de aici au început huiduielile asupra starului de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT
Tags: