Sport

Toni Petrea a aflat în conferința de presă că nu poate sta pe bancă la FCSB – FC Voluntari: „Da? Nu știam!”

FCSB va avea un minus la meciul cu FC Voluntari din etapa a patra a play-off-ului. Toni Petrea este suspendat și nu va putea sta pe bancă. Antrenorul a aflat acest lucru în conferința de presă.
10.04.2022 | 16:01
Toni Petrea a aflat in conferinta de presa ca nu poate sta pe banca la FCSB  FC Voluntari Da Nu stiam
Toni Petrea va fi suspendat la meciul dintre FCSB și FC Voluntari. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toni Petrea nu va putea lua loc pe bancă la următoarea partidă a FCSB-ului din Casa Pariurilor Liga 1. În etapa a patra a play-off-ului, roș-albaștrii au meci cu FC Voluntari, iar antrenorul este suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.

Toni Petrea a aflat în conferința de presă că e suspendat pentru partida FCSB – FC Voluntari

Petrea a încasat patru cartonașe galbene și din acest motiv va urmări din tribună duelul cu FC Voluntari. Tehnicianul FCSB-ului a aflat vestea în conferința de presă premergătoare jocului cu ilfovenii, mărturisind că nu știa de regula LPF, prin care cartonașele antrenorilor nu se anulează la finalul sezonului regulat, așa cum se întâmplă în cazul fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

„Întâlnim un adversar care din punctul meu de vedere este surpriza plăcută a acestui campionat. Au obținut două victorii în play-off împotriva unor echipe puternice. Voluntari este o formație bine organizată, bună la fazele fixe, dar trebuie să intrăm și să câstigăm jocul.

A fost o săptămână grea după înfrângerea cu Craiova, la finalul unui meci bun al nostru. Am încercat să le ridic moralul jucătorilor și să îi fac să se gândească la următoarea partidă, pentru că mai sunt 7 meciuri până la final.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute am primit informația (n.r. – că este suspendat). Nu știam nici noi antrenorii că se mai păstrează cartonașele galbene. La jucători se anulează la finalul seoznului regulat, dar la antrenori nu, interesant”, a declarat Toni Petrea.

Pe urmele lui Dan Petrescu

Antrenorul lui FCSB a luat-o astfel pe urmele lui Dan Petrescu, care și el este suspendat în această rundă de Casa Pariurilor Liga 1. „Bursucul” își ispăsește la meciul cu Universitatea Craiova pedeapsa pe care o avea pentru duelul cu FC Argeș din etapa precedentă, dar oficialii lui CFR Cluj au anunţat că nu au primit notificarea din partea Ligii. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„E mult mai uşor să fii pe bancă şi să vorbeşti, dar nu mai înţelege nimeni regulamentul ăsta din România. Dacă voi îl înţelegeţi… Ni s-au luat goluri, ni s-au luat puncte, galbene la jucători. Galbene la antrenori nu s-au luat… Doamne fereşte! Nu mai înţeleg nimic.

Spuneţi-mi şi mie cum e posibil la fotbalişti să se şteargă, iar la antrenori nu. Păi ne-aţi luat şi puncte şi goluri, băi băieţi! Măcar lăsați-ne şi pe noi să stăm pe bancă. Astea sunt reguli care nici în Tanganyika nu există. Nici în Tanzania nu există. Dacă îmi găsiți regula asta în Tanzania, zic ‘Mă scuzaţi, am greşit!’. Dar nu există”, s-a revoltat Dan Petrescu înaintea meciului U Craiova – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 3,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT