Sport

Toni Petrea, resemnat după FCSB – Farul 0-2: “Dacă jucăm așa, vom avea probleme și pentru locul 2”

FCSB a suferit primul joc pe propriul teren în acest sezon de Liga 1, 0-2 cu Farul, după o prestație foarte modestă. Foarte dezamăgit, Toni Petrea a tras un semnal de alarmă pentru elevii săi
27.02.2022 | 23:40
Toni Petrea resemnat dupa FCSB  Farul 02 Daca jucam asa vom avea probleme si pentru locul 2
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a pierdut nu mai puțin de patru jucători înainte de meciul cu Farul Constanța, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, iar absențele s-au simțit în jocul FCSB-ului.

Toni Petrea, supărat după FCSB – Farul 0-2: “Foarte multe greșeli, avem multe de învățat. Victorie meritată pentru Farul”

“Un meci slab din partea noastră. Foarte multe greșeli, avem multe de învățat. Greșeli defensive, iar pe faza de atac am exagerat cu acțiuni individuale. Nu am avut o posesie care să ne aducă în situații de a marca. O victorie meritată pentru Farul, îi felicit.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne dea de gândit, dacă jucăm așa o să avem probleme și pentru locul 2. Azi nu am mai putut să revenim, nu am avut un joc combinativ. Acțiuni individuale în zone în care nu avea rost. Și mai puteam să mai primim goluri.

Am luat primul gol după greșeli în lanț, dar asta nu trebuia să ne oprească să jucăm fotbal. Jucătorii care au intrat pe parcurs trebuia să facă și ei tot pentru a câștiga. Sunt îngrijorat de joc, nu am făcut nimic astăzi. Mai sunt două etape grele, într-un interval de timp foarte scurt”, a declarat Toni Petrea la finalul partidei, conform Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Primul eșec pentru Toni Petrea în actualul sezon. FCSB nu mai pierduse din august, 1-4 pe terenul campioanei CFR Cluj

Cu Ianis Stoica și Valentin Gheorghe doar pe bancă și cu „veșnica” rezervă, Claudiu Keșeru, FCSB a avut probleme mari cu „marinarii”, fiind dominată de echipa lui Gheorghe Hagi.

FCSB pierde astfel primul meci pe teren propriu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, într-o partidă în care a trimis un singur șut pe poartă. Este prima partidă jucată „acasă” în care jucătorii lui Toni Petrea nu au reușit să înscrie măcar o dată.

ADVERTISEMENT

FCSB nu mai pierduse din luna august, când ceda pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-4. Iar primul eșec al sezonului a fost tot pe “Arena Națională”, dar într-un meci considerat în deplasare, cu Rapid.

FCSB este la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea are 11 puncte în fața Universității Craiova, locul 3 în Liga 1

Este primul eșec din acest mandat al lui Toni Petrea. Înfrângerea cu Rapid venise când echipa era condusă de Dinu Todoran, antrenorul pe care FCSB l-a avut în startul sezonului. Iar Edi Iordănescu a suferit și el tot o înfrângere în mandatul său, cea de la Cluj.

ADVERTISEMENT

FCSB este pe locul 2 în Liga 1, cu 59 de puncte acumulate după 28 de partide. Liderul CFR Cluj are 70 de puncte. Pe locul 3 este Universitatea Craiova, cu 48 de puncte. FC Voluntari are 47, FC Botoșani 46, iar Farul ajunge la 45.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT