Sport

FC Botoşani – Chindia Târgovişte 1-0 în etapa 1 din play-out SuperLiga. Golgheterul Mailat dă lovitura pe final. Video

FC Botoșani a câștigat împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-0, în prima etapă din play-out-ul SuperLigii. Sebastian Mailat a înscris în minutul 90.
18.03.2023 | 16:21
FC Botosani  Chindia Targoviste 10 in etapa 1 din playout SuperLiga Golgheterul Mailat da lovitura pe final Video
FC Botoșani a câștigat pe teren propriu, scor 1-0 cu Chindia Târgoviște în prima etapă din play-out-ul SuperLigii. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
18-03-2023
12:30

Botoșani - Chindia Târgoviște 1-0 (Mailat 90)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. FC Botoșani obține trei puncte prețioase pe teren propriu cu Chindia Târgoviște. Sebastian Mailat a marcat singurul gol al partidei, iar moldovenii au urcat trei poziții în clasamentul din play-out.

SuperLiga

Min 90: GOOOL FC Botoșani! Mailat trece ușor de un adversar în careu și trimite elegant peste portarul Căbuz. 

Min. 56: Popadiuc șutează cu intensitate, dar Ducan reține mingea.

Min. 32: Florescu șutează de la distanță, puternic, însă mingea este reținută de Căbuz.

Min. 28: Daniel Popa șutează de la marginea careului din cădere. Mingea îl depășește pe portarul gazdelor, însă cade pe bara transversală.

Min. 13: Neguț centrează excelent în careu, iar Daniel Popa trimite cu capul periculos spre poarta lui Ducan. Mingea este deviată, însă arbitrul nu acordă corner. 

Min. 1: Partida a început!

FC Botoșani: Ducan – Petro, Mutombo, Pius, Țigănașu – Dican, Zabou, G. Dragomir – A. Dragu, J. Tallo, Mailat. Rezerve: Tomache, Patache, Șeroni, Mboko, Ivanov, Cioiu, A. Burlacu, S. Camara, M. Roman II. Antrenor: Flavius Stoican.

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Orozco, Celea, A. Ioniță – Dulca, Akhmatov – Neguț, Popadiuc, D. Popa – Cooper. Rezerve: D. Moldovan, Corinus, Boldor, Vorobjovas, A. Mihaiu, A. Șerban, O. Perianu, S. Buș, D. Dumitrașcu. Antrenor: Anton Petrea.

Meciul FC Botoşani – Chindia Târgovişte are loc sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei 1 din play-out-ul SuperLigii. Ambele echipe au nevoie de puncte, întrucât se află pe locuri periculoase, la egalitate de puncte, 16, dar dâmboviţenii sunt pe loc de baraj şi moldovenii cu o poziîţie mai înainte.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – Chindia Târgovişte

Întâlnirea FC Botoşani – Chindia Târgovişte se dispută sâmbătă, 18 martie, de la ora 14:30, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa 1 din play-out-ul SuperLigii. FC Botoşani are o medie între 2-4 mii de spectatori la partidele de acasă, care creşte doar la venirea unor nume importante din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Jocul cu gruparea dâmboviţeană este foarte important deoarece distanţa ambelor echipe faţă de ultimele două poziţii nu este una liniştitoare, având doar două puncte peste UTA şi FC Argeş şi cinci peste lanterna roşie CS Mioveni. Se anunţă o dispută foarte echilibrată, care are bune şanse să se termine şi la egalitate.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – Chindia Târgovişte

Partida FC Botoşani – Chindia Târgovişte se joacă sâmbătă, 18 martie, de la ora 14:30, pe stadionul echipei botoşănene, stadionul Municipal, în etapa 1 din play-out-ul SuperLigii și va fi transmisă la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoşani, faţă de majortiatea regiunilor din ţară, unde va fi soare şi destul de cald, cerul va rămâne acoperit pe tot parcursul zilei, dar fără pericol prea mare de precipitaţii. Maxima zilei, exact la ora partidei, va fi de 8 grade. Meciul va fi condus de arbitrul Rareş Vidican din Satu Mare, care se află la abia a şaptea delegare din acest sezon.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoşani – Chindia Târgovişte

Este foarte probabil ca în poarta gadelor să apară Ducan, cel care a trecut pe la FC Argeş şi pe la FCSB iar antrenorul Flavius Stoican intenţionează să mai facă şi alte modificări, pentru prima dată Petro, jucătorul care a evoluat cu Sheriff Tiraspol în grupele Champions League fiind convocat, cu mari şanse de a intra din primul minut.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Toni Petrea în privinţa lotului Chundiei au rămas cam aceleaşi. Adică Grubac, Chamed și Cornel Dinu sunt accidentați, în timp ce Daniel Celea și Vorobjovas sunt incerți. Chiar şi aşa Petrea spune că dacă va fi atentă în defensivă, unde s-au comis prea multe greşeli, echipa sa poate scoate un rezultat pozitiv.

Cote la pariuri la jocul FC Botoşani – Chindia Târgovişte

Este o partidă destul de echilibrată, după cum o arată şi numărul egal de puncte precum şi locurile unul lângă altul în clasament. FC Botoşani a primit cota de 2,35 la victorie iar oaspeţii au primit 3,50. Şansă dublă 1X are cotă 1,35 iar şansă dublă X2 cotă 1,55. Gol marcat de moldoveni ajunge la cota 1,40, golul oaspeţilor urcă până la 1,60.

ADVERTISEMENT

Dâmboviţenii au motive să spere la cel puţin la un egal, pentru că au mai făcut acest lucru în 2021 dar au şi două victorii, 2019 şi 2020 la fel ca şi gazdele, care au câştigat ultimul duel la Botoşani sezonul trecut în cel mai spectaculos meci direct, cu scorul de 3-2, patru goluri marcate în primele 45 de minute!

 

ADVERTISEMENT