Sport

Toni Petrea, nervos după FC Argeș – Chindia 1-0: „Nu reziști presiunii? N-ai ce căuta în fenomen!”

Toni Petrea a fost nervos după înfrângerea suferită de Chindia Târgoviște în deplasarea cu FC Argeș, scor 0-1, transmițându-le jucătorilor un mesaj clar.
17.04.2023 | 20:33
Toni Petrea nervos dupa FC Arges  Chindia 10 Nu rezisti presiunii Nai ce cauta in fenomen
Toni Petrea, nervos după FC Argeș - Chindia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul târgoviștenilor crede că jucătorii săi pot să revină la forma bună pe care au arătat-o, însă le-a transmis că dacă nu pot face față presiunii, nu au cum să facă față în fotbal, indiferent de competiția în care joacă.

Toni Petrea, nervos după FC Argeș – Chindia

Toni Petrea a fost nervos după înfrângerea suferită de Chindia în duelul cu FC Argeș, având un mesaj clar pentru fotbaliștii săi: „Cine nu rezistă presiunii, n-are ce căuta în fenomen. Ne putem reveni, am demonstrat că putem juca bine. Azi n-am reușit, atât am putut.

ADVERTISEMENT

Ne-am îndepărtat puțin de locurile superioare din play-out, urmează un meci foarte dificil cu UTA. Orice echipă din play-out speră că se va salva, chiar și Mioveni”.

„Cred că și șansa va face diferența la un moment dat. Dai un gol, te aperi bine, stai bine în teren și câștigi, adică fix ce n-am făcut noi etapa trecută. Aici se va face diferența!”, a mai spus Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de atitudinea lor! Le-am spus că atâta timp cât suporterii vor vedea atitudine, vor fi alături de noi. Victoria i-o dedic primarului Gentea, care are niște probleme în familie și ne-am dorit să-i facem o mică bucurie.

Hermannstadt nu e o echipă de play-out, e de play-off, să nu uităm de punctele care le-au fost luate. Va fi un meci foarte dificil pentru noi”, a spus și Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul lui FC Argeș.

ADVERTISEMENT

„Să nu-l desființăm pe Toni Petrea!”

Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea lui Toni Petrea la finalul meciului, spunând că acesta este un antrenor foarte bun și că echipa doar traversează o perioadă mai slabă, dar va reveni.

„Nu trebuie să-l desființăm pe Petrea, e același antrenor care obținea victorii consecutive cu Chindia, doar că echipa traversează o perioadă mai slabă, însă cred că vor reveni în meciurile următoare.

ADVERTISEMENT

Da, Chindia nu a mai făcut meciurile alea bune, dar să nu uităm că în play-out e mult mai greu decât în play-off!”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT