Sport

FC Argeş – Chindia Târgovişte 1-0, în etapa 4 din play-out SuperLiga. Piteștenii câștigă după 6 luni și iau o gură mare de oxigen. Cum arată clasamentul

FC Argeș a câștigat meciul cu Chindia din etapa 4 a play-out-ului din SuperLiga și începe să spere că va evita retrogradarea directă.
17.04.2023 | 19:21
FC Arges  Chindia Targoviste 10 in etapa 4 din playout SuperLiga Pitestenii castiga dupa 6 luni si iau o gura mare de oxigen Cum arata clasamentul
Turda a deschis scorul în minutul 19 al meciului FC Argeș - Chindia cu o lovitură de cap. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
17-04-2023
16:33

Cum arată clasamentul din din play-out-ul SuperLigii după FC Argeș – Chindia 1-0

Aproape 6 luni trecuseră de când FC Argeș nu mai simțise gustul victoriei în SuperLiga. Se întâmpla pe 30 octombrie 2022, când piteștenii se impuneau cu 1-0 pe terenul UTA-ei Arad.

Acum, echipa lui Bogdan Vintilă s-a impus cu 1-0 în fața Chindiei, la capătul unui meci d emare luptă, și începe să spere că va evita retrogradarea directă. S-a apropiat la doar un punct de UTA și la două de Chindia, iar lupta până la final se anunță cu adevărat incendiară.

play out
Clasament play-out SuperLiga

 

17-04-2023
14:31

FC Argeş - Chindia Târgovişte 1-0 (Turda 19)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 81: Jobello îi ia fața lui Căpușă și reia din vole, de la 7-8 metri, peste poarta lui Căbuz.

Min. 67: Koubemba rămâne singur în careu cu Căbuz, dar trimite din 6 metri pe lângă poartă.

Min. 52: Daniel Popa șutează din afara careului, pe lângă poarta gazdelor.

Min. 40: Șutul lui Daniel Popa din marginea careului se duce direct în brațele lui Micle.

Min. 26: Corner pentru oaspeți, Popadiuc deviază mingea cu capul până la Daniel Popa, care din 3 metri trimite incredibil peste poartă.

Min. 19: GOOOL FC Argeș! Turda deschide scorul cu o lovitură de cap din 6 metri, după o lovitură liberă.

Min. 10: Șutul lui Calcan din marginea careului trece peste poartă.

Min. 7: Micle respinge șutul lui Căpușă din afara careului.

Min. 1: A început partida.

17-04-2023
13:52

Echipele de start la FC Argeş - Chindia Târgovişte

Au apărut echipele de start la FC Argeş – Chindia Târgovişte:

FC Argeș: Micle – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Estevam – Njike, Rocha Biai – Hanne, calcan, Rizzi – Koubemba. Rezerve: Micu, Meza Colli, I. Șerban, Cl. Moisie, Pârvu , Târcoveanu, Jakolis, Jobello. Antrenor: Bogdan Vintilă

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, C. Dinu – Vorobjovas, Dulca – Neguț, Popadiuc, Atanase – D. Popa. Rezerve: D. Moldovan, Cooper, A. Șerban, Dumitrașcu, Perianu, Orozco, L. Buș, Ad. Ioniță, Mihaiu Antrenor: Toni Petrea

Meciul FC Argeş – Chindia Târgovişte are loc luni, 17 aprilie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 4 din play-out-ul SuperLigii. Este o partidă pe viaţă şi pe moarte pentru cele trei puncte. Piteştenii, care au 18 meciuri fără victorie, sunt pe locul 15, retrogradabil, cu 14 puncte iar dâmboviţenii ocupă poziţia 13, cu 19 puncte, primul loc de baraj.

Unde se joacă meciul FC Argeş – Chindia Târgovişte

Întâlnirea FC Argeş – Chindia Târgovişte se dispută luni, 17 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în etapa 4 a play-out-ul SuperLigii. La FC Argeş tensiunea a atins cote maxime. În urma unui comportament nesportiv în vestiar vedeta echipei, camerunezul Arnold Garita, a fost exclus din lot. Conducerea clubului face apel la suporteri să fie alături de echipă în aceste momente foarte grele.

ADVERTISEMENT

Nici la Chindia nu curge lapte şi miere. Aici există şi restanţe salariale destul de mari, pe mai multe luni şi jucătorii sunt nemulţumiţi. Pe de altă parte este şi această situaţie greu de înţeles ca echipa să joace de la revenirea în elită acum trei ani şi până acum prin străini, pentru că stadionul Eugen Popescu din Târgovişte nici acum nu a putut fi dat în folosinţă deşi s-a lucrat la el de peste trei ani!

Cine transmite la TV partida FC Argeş – Chindia Târgovişte

Partida FC Argeş – Chindia Târgovişte se joacă luni, 17 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti în etapa 4 din play-out -ul SuperLigii şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Piteşti luni, 17 aprilie, este una total potrivnică fotbalului, o vreme care se va manifesta astfel pe tot parcursul săptămânii. Asta înseamnă cer închis şi reptate reprize de ploaie, unele putând avea şi intesnitatea şi aspectul ploilor de vară. Maxima zilei va urca până la 12 grade. Arbitrul jocului este experimentatul bucureştean Marcel Bîrsan.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – Chindia Târgovişte

Antrenorul Bogdan Vintilă are serioase probleme de lot pentru acest meci. Golgeterul Garita este exclus din lot. Zebic şi Bassong aşteaptă verdictul medicilor pentru a şti dacă sunt refăcuţi iar nume importante, precum portarul Straton şi fundaşul Marius Constantin, alături de Celestine, Donisa şi Vianna nu au fost trecute pe foaia de joc.

ADVERTISEMENT

La Chindia antrenorul Toni Petrea nu are atâtea probleme decât om omologul său de la FC Argeş. Sunt absenţi, urmare a accidentărilor, Grubac şi Chamed, dar există soluţii bune pe posturile lor, aşa încât se poate alcătui o formulă bună de echipă pentru un meci foarte greu. Rămâne de văzut pentru ce va opta Petrea în atac: Să joace vârf Cooper şi Daniel Popa ceva mai în spate sau să intre cu Daniel Popa şi Cooper pe bancă.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – Chindia Târgovişte

Pentru casele de pariuri echipa oaspete este considerată fiind cea care are prima şansă la victorie la cota de 2,30. Un succes după foarte multe luni al piteştenilor are cotă de 3,50 şi ar apropia Argeşul la numai un punct de UTA. Şansă dublă X2 are cotă 1,35 iar şansă dublă 1X are cotă 1,80. Gol marcat de oaspeţi are cotă de 1,40 iar golul gazdelor cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Sunt două echipe care nu au mulţi ani de când au revenit în prima divizie. Chindia are un sezon în plus. La Piteşti Chindia s-a impus de două ori la diferenţă de un gol, FC Argeş a învins odată şi au mai fost două egaluri, unul în Cupă. În acest sezon FC Argeş a obţinut una dintre rarele victorii acasă, cu 2-1 şi a remizat la Ploieşti, la partida Chindiei de acasă.

ADVERTISEMENT