Fotbal intern

Toni Petrea și-a băgat „perlele” în ședință după Hermannstadt – FCSB 1-0: „Exagerăm cu individualismul”

14.02.2021 | 22:04
Toni Petrea sia bagat perlele in sedinta dupa Hermannstadt  FCSB 10 Exageram cu individualismul
ADVERTISEMENT

Antrenorul liderului FCSB, Toni Petrea, a reacționat după ce echipa sa a pierdut al treilea meci la rând cu scorul de 0-1. De data aceasta, roș-albaștrii au fost învinși de FC Hermannstadt, în Liga 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Romario Pires, în minutul 13, dintr-un penalty controversat, obținut de croatul Drazen Bagaric. FCSB a ajuns, astfel, la două înfrângeri consecutive în campionat.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de meciul din Cupa României, cu Dinamo, abordat cu mulți jucători de rezervă, FCSB a mers cu toate forțele la Mediaș pentru meciul cu Hermannstadt, dar a pierdut din nou fără să marcheze.

Toni Petrea după Hermannstadt – FCSB 1-0: „Prea mult individualism!”

FCSB riscă să piardă poziția de lider, după încă o înfrângere în Liga 1. Roș-albaștrii au fost învinși cu 1-0 de Hermannstadt după golul lui Romario Pires, marcat din penalty în minutul 13. Decizia lui Cătălin Popa a fost una controversată și intens contestată inclusiv de managerul general al oaspeților, Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea anunțase la conferința de presă de dinaintea partidei că este nevoie ca multe lucruri să se schimbe în jocul echipei sale. Declarațiile tehnicianului au venit în contextul celor două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Academica Clinceni în Liga 1 și 0-1 cu Dinamo, în Cupa României.

Petrea nu a vrut să comenteze deciziile arbitrului Cătălin Popa, dar s-a arătat extrem de deranjat de individualismul unora dintre fotbaliștii săi. El a acuzat oamenii FCSB-ului că nu combină suficient de bine pentru a putea desface defensivele aglomerate ale adversarilor și că se bazează prea mult pe acțiuni individuale.

ADVERTISEMENT

„Nu am cum să nu fiu supărat după trei meciuri pierdute, după trei meciuri fără gol marcat. E dezamăgire, dar trebuie să strângem rândurile și să ne gândim bine la ce vrem să facem în continuare. Trebuie să ne gândim la ce e de schimbat în atitudinea noastră atunci când intrăm pe teren.

Când întâlnim adversari care se apără supra-aglomerat, nu găsim cele mai bune soluții și ne complicăm în anumite situații. Rămâne de văzut ce trebuie să facem. Clar suntem dezamăgiți cu toții, dar trebuie să ne pregătim în continuare și să vedem ce urmează.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Îi las pe cei care pot face asta să discute despre arbitraje. Am înțeles că meciul cu Chindia se joacă vineri, deci avem o perioadă mai scurtă de refacere. Trebuie să ne recuperm, să strângem meciurile și să câștigăm meciul următor.

Dacă stau să mă gândesc, situații prea multe nu am avut în defensivă. Golurile au venit din faze fixe. Nu mă pot declara total nemulțumit de aspectul meciului. Avem multe momente când exagerăm cu acțiuni individuale. Nu combinăm pentru a desface apărările aglomerate. Știam și azi că adversarul nostru este bine organizat în defensivă și tot nu am reușit să găsim soluțiile pentru a marca”, a spus Toni Petrea la finalul meciului cu Hermannstadt, pentru Digisport.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,40 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT