Sport

Tony Da Silva, schimbare controversată în prima repriză din Poli Iaşi – FC U Craiova! Jucătorul a refuzat să dea mâna cu tehnicianul

Tony Da Silva a făcut prima schimbare în minutul 37 al meciului Poli Iaşi - FC U Craiova. Allanzinho a fost înlocuit cu Luca Mihai, brazilianul fiind foarte nemulţumit.
08.04.2024 | 18:24
Tony Da Silva schimbare controversata in prima repriza din Poli Iasi  FC U Craiova Jucatorul a refuzat sa dea mana cu tehnicianul
Tony Da Silva, schimbare controversată în prima repriză din Poli Iaşi - FC U Craiova! Jucătorul a refuzat să dea mâna cu tehnicianul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poli Iaşi – FC U Craiova este un meci care poate cântări greu în economia retrogradării. Ambele formaţii au antrenori noi pentru această confruntare, ieşenii fiind conduşi de Tony Da Silva, iar oltenii de Eugen Trică.

Tony Da Silva, schimbare controversată în prima repriză din Poli Iaşi – FC U Craiova!

Fostul fundaş al CFR-ului a intrat repede în pâine şi nu a stat mult pe gânduri înainte de a face prima schimbare. Allanzinho a fost înlocuit în minutul 37 al meciului cu Luca Mihai.

ADVERTISEMENT

Brazilianului nu i-a picat deloc bine schimbarea şi nici n-a vrut să dea mâna cu noul antrenor al echipei. Tony Da Silva s-a zbătut ca un leu în cuşcă în prima repriză a duelului din Copou.

Poreclit “De Zerbi de România”, noul antrenor de la Poli Iaşi a fost foarte spumos în declaraţii de la venirea sa la Iaşi, spunând că echipa trebuie să dea totul pentru a se salva:

ADVERTISEMENT

“În puține zile era greșit să schimb ceva fizic, tactic. Am încercat să dau câteva idei având în vedere caracteristicile jucătorilor. Cel mai important e să joace fotbal cu plăcere, cu curaj, cu zâmbetul pe buze.

Le-am zis să joace cu inima caldă și mintea rece. Trebuie să transpirăm, să ne dăm sângele și la sfârșit sută la sută vom zâmbi. Am 200 la sută încredere că o să fie bine!

ADVERTISEMENT

“Ce nu e greu în viață? Va fi un meci important pentru tot orașul”

Dacă nu aveam încredere, nu eram aici, eram acasă, cu familia. Dorm liniștit, zâmbim. Lipsa rezultatelor duce la schimbarea antrenorului. Nu dai afară 30 de jucători.

Nu a ieșit, dar nu pentru că nu au vrut să ajute alt antrenor, nu pentru că nu au vrut să fie concentrați, să dea mai mult pe teren. Am găsit bărbați, profesioniști, care vor să schimbe ceva, îi doare și pe ei că nu au fost rezultate.

ADVERTISEMENT

Am simțit că echipa are voința de a schimba lucrurile. O să fie greu, dar mergem cu încredere, cu voință. Ce nu e greu în viață? Va fi un meci important pentru tot orașul, pentru jucători, staff.

“Ar fi lipsă de respect din partea mea să vorbesc despre problemele Craiovei”

Va fi un meci de fotbal, nu un război. Eugen Trică e foarte bun prieten al meu. E ca mine, bătăios, muncitor. El știe mai bine decât mine cu mingea la picior, eu eram muncitor.

Îi doresc tot succesul din lume, dar luni vreau să câștig. Ar fi lipsă de respect din partea mea să vorbesc despre problemele Craiovei. Eu nu controlez ce se întâmplă acolo”, a spus Tony la conferinţa de prezentare.

ADVERTISEMENT