Life

Top 10 destinații ieftine de vacanță în Grecia. Prețurile sunt mici, iar peisajele sunt unele pe măsură

Dacă ești în căutarea unor destinații ieftine de vacanță în Grecia, ai de unde alege. Există cel puțin zece astfel de locații de vis.
30.04.2023 | 22:58
Top 10 destinatii ieftine de vacanta in Grecia Preturile sunt mici iar peisajele sunt unele pe masura
Top 10 destinații ieftine de vacanță în Grecia. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Uneori poate fi dificil să găsești destinații ieftine de vacanță în Grecia. Poate nu știi care sunt cele mai accesibile zone, ori ce posibilități ai acolo. Iată însă top 10 destinați ieftine de vacanță în Grecia din care poți alege.

Top 10 destinații ieftine de vacanță în Grecia

Una dintre cele mai ieftine destinații din Grecia este chiar capitala țării, Atena. Cei care ajung aici se bucură de numeroase restaurante, peisaje, dar și clădiri care le vor capta atenția. Cât despre tarife, acestea sunt extrem de accesibile.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, o agenție de turism oferă un preț de 305,20 de dolari pentru un singur grup. Iar în acest preț este inclusă preluarea și transferul de la hotel, apa îmbuteliată, dar și un ghid profesionist care vorbește limba engleză.

Pe următorul loc în top 10 destinații ieftine de vacanță din Grecia avem Milos. În primul rând este mult mai ieftină decât Santorini și Mykonos și poate cu mult mai fermecătoare. Aici, un sejur pornește de la 175,03 dolari pentru un adult, iar în preț sunt incluse gustările, masa, apa, dar și echipamentul de snorkeling.

ADVERTISEMENT

Trecem mai departe cu o altă destinație de vis ieftină din Grecia, Ikaria. De altfel aceasta este extrem de populară, dar și accesibilă. Cei care ajung aici pot face numeroase excursii în zonă, ori pot merge pe plaja Seychelles Beach. În acest caz, prețurile pornesc de la 32,82 dolari pentru o persoană.

Insula din Grecia cu prețuri care pornesc de la 20 de dolari

Și insula grecească Rhodos este una dintre cele 10 destinații ieftine de vacanță din Grecia. Aici găsești plaje de vis, clădiri colorate, dar și un oraș cu o istorie impresionantă. În acest caz, prețul pornește de la 96,27 dolari pentru un adult, iar în această sumă intră apa, ghidul în limba engleză, dar și plimbarea cu mașina.

ADVERTISEMENT

Următoarea destinație de pe listă este una cunoscută de publicul larg și anume insula Creta. Aici, turiștii pot face drumeții, pot să înoate, ori pot explora zonele istorice. Prețurile pornesc de la 47,04 dolari de persoană, iar în această sumă se încadrează autobuzul, însoțitorul, dar și asigurarea de răspundere civilă.

Un alt loc din Grecia accesibil la preț este Serifos, o insulă grecească mai puțin cunoscută publicului larg. Tocmai din acest motiv, se adresează celor care au un buget redus. Prețul pornește de la 20,20 dolari pentru un singur adult.

ADVERTISEMENT

Iar o altă destinație de vis din Grecia este insula Kefalonia, care are peisaje superbe. Și aici, prețurile pornesc de la 54,70 de dolari de persoană, în care sunt incluse preluarea, transportul, dar și ghidul.

Destinații ieftine de vacanță care merită încercate

Și evident, în această listă avem și Thessaloniki, de altfel unul dintre cele mai mari orașe din țară. Cea mai mare atracție turistică este Turnul Alb. Ca să nu mai vorbim de faptul că dacă alegi un sejur în acest oraș, poți face lejer o excursie la Meteora. Aici prețurile pornesc de la 65,64 dolari de persoană și includ un ghid în limba engleză, dar și un transport dus-întors.

Insula Agistri merită și ea văzută. Acesta este destul de mică, dar are plaje uimitoare. Cei care merg aici însă aleg să profite de peisaje și să facă excursii. În acest caz, prețurile pornesc de la 49,23 dolari pentru un adult, arată The Travel.

Iar ultima din cele 10 destinații ieftine de vacanță în Grecia este Kythnos. Insula are străzi superbe, clădiri albe, prețuri mici și de asemenea nu e deloc aglomerată. Aici, prețurile pornesc de la 28,06 lei pentru un adult

ADVERTISEMENT