ADVERTISEMENT
Life

Top 3 compatibilități între zodii în luna august 2021. Cine cu cine se iubește

Care sunt cele trei compatibilități perfecte între zodii în luna august 2021? Îți spunem în rândurile de mai jos.
Autor: Dan Suta | 22.07.2021 | 14:30
Top 3 compatibilități între zodii în luna august 2021. Cine cu cine se iubește
Top compatibilități între zodii în luna august. Foto: Pinterest

Îți prezentăm un top 3 al celor mai bune compatibilități între zodii în luna august 2021. Trei perechi de zodii ar putea muta munții din loc dacă și-ar uni destinele.

ADVERTISEMENT

Locul 3: Berbec + Gemeni. Berbecii au nevoie de spiritul liber al Gemenilor în luna august pentru a scăpa de anumiți pitici de pe creier.

Nativii de foc și nativii de aer fac casă bună în a opta lună a anului și se vor impune pe toate planurile împreună. Pe lângă compatibilitatea în dormitor, dacă sunt serioși și se implică în ceea ce fac pot da o mare lovitură în afaceri,

ADVERTISEMENT

Top 3 compatibilități între zodii în luna august 2021

Berbecii au nevoie de oameni care să le mai domolească nițel agresivitatea, starea permanentă de agitație. Gemenii sunt, în general, cei care au harul de a aduce pozitivitate în viețile celorlalți și de a detensiona situații.

Locul 2: Fecioară + Vărsător. Fecioarele trebuie să scape și ele de rigiditatea în gândire, să își dea voie să fie libere. Vor să scape de anumite crezuri extrem de puternice care nu le dau pace și să colinde lumea fără griji.

ADVERTISEMENT

Cei cu care pot face asta fără probleme sunt Vărsătorii. Fecioarele sunt deschise la nou, iar spiritul lor organizatoric este cel de care Vărsătorii, care sunt ceva mai aerieni, au nevoie.

Poveștile de iubire care se nasc între acești nativi pot fi unele ecranizate la Hollywood. Fecioara și Vărsătorul au suficientă imaginație încât să țină vie flacăra pasiunii. Nu poate fi vorba despre plictiseală când îi avem pe cei născuți sub aceste semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Taurii și Racii, surpriza lunii august

Locul 1: Taur + Rac. Pe locul întâi, așadar, sunt Taurii și Racii. În mod normal, acești nativi ajung deseori la cuțite, însă în august vor avea nevoie unul de celălalt ca de aer.

Taurii se vor cunoaște mai bine privind în interiorul Racilor. Toate sensibilitățile, vulnerabilitățile nativilor de apă le vor sări în ochi Taurilor pentru că se vor regăsi în ele.

ADVERTISEMENT

Racii vor fi ca o oglindă pentru Taurii și împreună vor reuși să se ridice de jos. Pe plan amoros, putem vorbi despre mult romantism în cazul acestor zodii, mai ales dacă avem de-a face cu un bărbat Taur și cu o femeie născută în zodia Rac.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!