Life

Top 3 compatibilități zodiacale în luna august 2022. Cu cine se vor înțelege cel mai bine Gemenii

Vă prezentăm cele mai compatibile perechi zodiacale în luna august 2022. Află care sunt zodiile pentru care luna care vine va fi una specială pe plan relațional.
26.07.2022 | 10:40
Top 3 compatibilitati zodiacale in luna august 2022 Cu cine se vor intelege cel mai bine Gemenii
Top 3 compatibilități între zodii în luna august 2022. Foto: bonobology.com
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai compatibile zodii în luna august? Există câteva surprize din punct de vedere astrologic!

Top 3 compatibilități între zodii în luna august 2022

Locul 3: Gemeni + Balanță. În mod normal, Gemenii și Balanțele se înțeleg destul de bine, fiind zodii de aer. În august, relația lor va fi și mai sudată, mult mai puternică decât s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Balanțele au rolul de a-i tempera pe Gemeni atunci când vor să facă tot felul de excese. Gemenii au ideile care le lipsesc Balanțelor. Vin cu efervescența necesară, cu ambiția, cu dorința de a schimba lucrurile, de a inova.

Și din punct de vedere amoros, cei doi nativi de aer se vor înțelege extraordinar de bine. Cei care formează un cuplu și nu s-au decis să facă următorul pas vor avea ocazia ca de data asta să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Locul 2: Leu + Săgetător. Nativii de foc au o complicitate aparte în august. Își pun în cap tot felul de idei pe care le pot face numai împreună.

Leii debordează de energie, în timp ce Săgetătorii sunt ceva mai cerebrali, însă la fel de entuziasmați, de dornici să aibă parte de trăiri unice.

ADVERTISEMENT

Leii și Săgetătorii pot porni într-o călătorie care le va schimba viața, un voiaj din care să învețe o serie de lucruri, să se redescopere.

Racii și Peștii se vor înțelege cel mai bine

Locul 1: Rac + Pești. Racii și Peștii se vor înțelege cel mai bine în luna august 2022. Nativii de apă nu doar că vor face casă bună, ba chiar vor reuși să îi inspire pe cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Racii au multe de făcut în august. Pentru ei, este o lună plină, o perioadă încărcată din toate punctele de vedere. Vor avea parte de ajutorul Peștilor în tot ceea ce vor face. Au de gând să îndrăznească mai mult, să facă tot ceea ce nu au avut curajul până acum. Peștii vor fi puși pe distracție.

ADVERTISEMENT