Life

Top 3 zodii care riscă să se despartă de peroana iubită în luna septembrie 2021

3 zodii sunt pe marginea prăpastiei din punct de vedere amoros în luna septembrie 2021. Iată cine are șanse să se despartă!
09.09.2021 | 18:30
Top 3 zodii care risca sa se desparta de peroana iubita in luna septembrie 2021
ADVERTISEMENT

3 zodii sunt pe punctul de a se despărți de persoana iubită în luna septembrie 2021. Este vorba despre 3 nativi care trebuiau să își rezolve anumite probleme emoționale vara aceasta.

Cei peste care vara a trecut fără să învețe absolut nimic vor avea acum decizii dure de luat. Până la sfârșitul lunii septembrie trebuie să își clarifice foarte bine sentimentele față de persoana iubită și ce sacrificii sunt dispuși să facă.

ADVERTISEMENT

Topul zodiilor care nu vor sta bine la capitolul iubire în perioada următoare, în rândurile de mai jos!

Top 3 zodii în prag de despărțire până la sfârșitul lunii septembrie 2021

Locul 3: zodia Capricorn. Nativii de pământ au tot ce își doresc, mai puțin dragoste. Profesional, lucrurile decurg normal, iar prietenii și familia le sunt aproape.

ADVERTISEMENT

Ceea ce le lipsește Capricornilor este acea legătură specială cu partenerul de viață. Parcă se pierde chimia pe zi ce trece, iar prezența sufletului pereche devine treptat o corvoadă pentru acești nativi.

Capricornii vor lua decizii fără să se gândească de zece ori înainte. Le-a ajuns cât de mult s-au sacrificat și nu mai suportă să tragă doar ei pentru relație. Vestea bună este că vor da lovitura pe plan financiar. Vezi aici detaliile.

ADVERTISEMENT

Locul 2: zodia Balanță. Balanțele sunt mânate de tot felul de orgolii copilărești în discuțiile pe care le au cu partenerul. Lucrurile se pot schimba radical din toate punctele de vedere de la jumătatea lui septembrie încolo.

Nativii de aer nu mai sunt dispuși să suporte anumite comportamente ori tabieturi ale persoanei iubite, așa că se vor impune fără să se gândească prea mult.

ADVERTISEMENT

Pentru Balanțe, sfârșitul primei luni de toamnă poate aduce și sfârșitul poveștii lor de iubire.

Peștii află secretele murdare ale partenerului de viață

Locul 1: zodia Pești. Peștii sunt de câteva luni bune în impas pe plan sentimental. Multe din alegerile făcute de dragul cuplului s-au dovedit a fi greșite, inclusiv din punct de vedere financiar.

Peștii își cer anumite drepturi înapoi ori chiar sume investite într-o farsă. Pe lângă că pot descoperi că au fost înșelați, aceștia pot afla și că au fost trași pe sfoară cu banii de partenerul de viață.

Din 15 septembrie încolo vor ieși la iveală o serie de lucruri neplăcute pentru nativii de apă, dar pe care trebuiau să le afle pentru a ști cu cine s-au înhămat la drum.

ADVERTISEMENT