Life

Top 3 zodii cu ghinion în dragoste în luna august 2021. Pentru ele se anunță despărțiri furtunoase

3 zodii au parte de ghinion în dragoste în luna august 2021. Nu este cea mai fericită perioadă pentru ele!
31.07.2021 | 13:20
Top 3 zodii cu ghinion in dragoste in luna august 2021 Pentru ele se anunta despartiri furtunoase
ADVERTISEMENT

3 zodii au parte de un august nemilos din punct de vedere sentimental. Vă prezentăm un top al celor mai ghinioniste zodii din punct de vedere amoros în cea de-a opta lună a anului!

Locul 3: zodia Gemeni. Tendința de a acapara orice discuție, de a se impune chiar și atunci când nu au ceva important de zis poate duce la ruptură.

ADVERTISEMENT

Relațiile se schimbă pe parcurs, iar Gemenii care nu învață să respecte spațiul partenerului de viață vor avea de pătimit.

Top 3 zodii cu ghinion în dragoste în luna august 2021

Unii dintre nativii de aer pot descoperi că greșesc acolo unde nici nu își dau seama. Problema este că și după ce li se spune unde greșesc, nu renunță la orgoliu și persistă în greșeală.

ADVERTISEMENT

Gemenilor li se recomandă o abordare diferită a modului în care comunică cu persoana iubită. Doar așa vor putea evita conflictele și despărțirea.

Locul 2: zodia Balanță. Balanțele se pot trezi în situații neplăcute mai ales în a doua jumătate a lunii august. Unele dintre Balanțe află de niște infidelități peste care nu vor trece ușor cu vederea.

ADVERTISEMENT

Este important pentru ele să știe de ce au fost înșelate, să descopere ce îi lipsește partenerului de viață din moment ce bate la alte porți.

Nativii de aer trebuie să fie deschise și să asculte ce îi spune persoana iubită, indiferent cât de dur pot suna anumite reproșuri.

ADVERTISEMENT

Pentru mulți Pești, ruptura este iminentă

Locul 1: zodia Pești. Până acum, anul 2021 a fost unul excepțional pentru acești nativi, însă lucrurile se schimbă din punct de vedere amoros în luna august.

Dau de tot felul de situații neplăcute și sunt pregătiți să facă eforturi uriașe pentru a repara căsnicia sau relația în care se află. Pentru mulți Pești, orice tentativă reparatori s-ar putea să fie degeaba.

Peștii trebuie să se concentreze mai mult pe promisiunile neonorate. Tarebuie să recunoască minciunile pe care le-au îndrugat de-a lungul relației. Multe dintre secretele lor vor ieși la iveală.

Nu vor trece prin situații plăcute din moment ce anumite adevăruri nu vor mai putea fi ținute sub preș. Peștii au nevoie mai mult ca oricând de un restart din punct de vedere emoțional.

Prietenii sau persoanele din familie le pot oferi sfaturi importante de data aceasta.

 

ADVERTISEMENT