Life

Top 4 zodii care până la sfârșitul verii lui 2021 se despart de persoana iubită

4 zodii au parte de despățiri furtunoase până la sfârșitul verii lui 2021. Pentru cine se încheie sezonul cald fără verigheta pe deget?
05.07.2021 | 18:30
Top 4 zodii care pana la sfarsitul verii lui 2021 se despart de persoana iubita
4 zodii se despart până la sfârșitul verii lui 2021. Foto: edit.sundayriley.com
ADVERTISEMENT

4 zodii sunt în pericol de despărțire până la sfârșitul verii lui 2021. Pentru acestea, lucrurile se complică mai ales la începutul lui august.

Unele despărțiri ar putea fi binevenite pentru unele zodii, căci nevoia de a o lua de la zero va crește pe măsură ce timpul va înainta.

ADVERTISEMENT

Unele zodii află că au fost înșelate, iar altele nu se mai înțeleg cu partenerul de viață din cauza unor probleme legate de bani.

Top 4 zodii care până la sfârșitul verii lui 2021 se despart

Locul 4: Zodia Taur. Taurii nu stau foarte bine la capitolul amoros, mai ales la finalul lunii august. A doua jumătate a ultimei luni din vară le va aduce o perspectivă mai clară despre ceea ce își doresc ei cu adevărat de la viață.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se complică din cauza viziunilor diferite asupra carierei și a sarcinilor comune. Taurii își vor da seama că au nevoie de parteneri ceva mai proactivi, mult mai implicați în relație.

Locul 3: Zodia Leu. Leilor le merge foarte bine din punct de vedere financiar și profesional, dar la capitolul dragoste pot apărea probleme.

ADVERTISEMENT

Luna august este una în care nativii Leu vor fi exuberanți, iar entuziasmul lor și spiritul narcisist nu poate fi tolerat la infinit de partenerul de viață.

Cele mai multe discuții pot apărea de la lipsa atenției, căci Leilor le place foarte mult să se privească în oglindă neglijând de multe ori nevoile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Peștii se ceartă cu partenerul de viață de la bani

Locul 2: Zodia Pești. Peștii întâmpină tot felul de probleme financiare, iar discuțiile din cauza banilor pot pune capăt relației lor.

Cei care sunt căsătoriți și nu își mai găsesc locul în relația lor sunt hotărâți să divorțeze. Luna august va fi decisivă din acest punct de vedere.

Aceștia ar putea să mai salveze relația cu condiția să își rezolve anumite probleme cu banii. Nu mai au de gând să mai lase de la ei, să cedeze și își urmăresc scopul cu mai multă atenție.

Locul 1: Zodia Scorpion. Scorpionii sunt cei mai loviți din punct de vedere amoros. Minciunile, trădarea, infidelitatea sunt lucruri care nu pot fi trecute cu vederea de către nativii de apă.

Pentru ei, a doua jumătate a lunii iulie este una complicată nu doar din punct de vedere amoros, ci și profesional.

 

ADVERTISEMENT