Life

Top 5 cei mai bogați copii din lume. Surpriza e mare pe locul trei

Cine sunt cei mai bogați cinci copii din lume. S-au născut și trăiesc „în puf”, iar la câțiva ani dețin deja averi impresionante.
31.12.2023 | 12:31
Top 5 cei mai bogati copii din lume Surpriza e mare pe locul trei
Ei sunt cei mai bogați copii din lume. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Norocul le-a surâs acestor copii încă de la naștere: s-au născut în familii înstărite și au devenit cei mai bogați din lume. Unii n-au ajuns nici la pubertate, dar dețin averi la care adulții doar visează.

Cine sunt cei mai bogați copii din lume

Unii visează toată viața să se îmbogățească, joacă la Loto și își manifestează dorințele. Alții, pur și simplu, se nasc sub semnul norocului, în familii cu bani și ajung să aibă în posesia lor sume uriașe înainte de a sta în picioare singuri.

ADVERTISEMENT

De exemplu, primul loc pe lista celor mai bogați copii din lume este ocupat de Prințesa Charlotte de Cambridge, copilul mijlociu al Prințului William și al Prințesei Kate. Ea are în conturi nu mai puțin de 5 miliarde de dolari.

De altfel, copila nu are încă un loc de muncăși nici nu și-a primit moștenirea, așa că valoarea ei netă este determinată de valoarea ei pentru economia Regatului Unit în ceea ce privește capacitatea ei de a genera vânzări de miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi se află fratele său, Prințul George Alexander. Cel mai mare copil al lui William și Kate, al treilea în linia de succesiune la tronul britanic are o avere de 3,6 miliarde de dolari.

Cine sunt ceilalți copii cu averi de milioane

În topul cu cei mai bogați copii din lume, poziția a treia este ocupată de Blue Ivy Carter, în vârstă de 11 ani. Aceasta este fiica cea mare a lui Beyoncé și a rapperului Jay-Z, care are o avere de 720 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Pe lângă activele și investițiile ei de încredere și moștenirea ei, care constituie cea mai mare parte a averii sale nete, Blue Ivy are credite de producție și compoziție pe numele ei, care echivalează cu drepturi de autor. Ea a scris o melodie, „Brown Skin Girl”, pentru un album cu coloană sonoră din 2019 pentru live-ul Disney „The Lion King: The Gift”.

Stormi Webster este a patra pe listă cu 410 milioane de dolari.  La fel ca Blue Ivy, Stormi are active și investiții de încredere care alcătuiesc cea mai mare parte a averii sale nete. Cu toate acestea, mama lui Stormi, Kylie, a dezvăluit că Stormi este aproape de a-și lansa propriul brand.

ADVERTISEMENT

Verișoara sa, Nord-West, este a cincea în topul celor mai bogați copii din lume, cu o avere de 375 de milioane de dolari. Ea este cel mai mare copil al lui Kim Kardashian și Kanye West. Mama sa i-a înregistrat numele în diverse domenii, inclusiv divertisment, jucării, publicitate și cosmetice.

ADVERTISEMENT
Tags: