Sport

Top 5 conducători în fotbalul din România. Verdictul lui Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a vorbit despre cei mai buni conducători în fotbalul din România. Fostul președinte al LPF a numit cinci personalități din primul eșalon.
20.09.2023 | 12:42
Top 5 conducatori in fotbalul din Romania Verdictul lui Mitica Dragomir
Mitică Dragomir a vorbit despre cei mai buni conducători în fotbalul din România. Fostul președinte al LPF a numit cinci personalități din primul eșalon.
ADVERTISEMENT

În România, multe echipe nu reușesc să facă performanțe, iar motivul este acela că nu sunt coordonate de oamenii potriviți. De-a lungul istoriei celui mai iubit sport din țara noastră au existat multe exemple care au demonstrat că un lider nepotrivit poate duce o echipă de tradiție la eșec total. Astfel, Mitică Dragomir a numit un top 5 conducători în fotbalul din România.

Top 5 conducători în fotbalul din România

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre mai mulți conducători în fotbalul din România. Fostul președinte al LPF este de părere că sunt foarte puțin cei care reușesc în acest domeniu și a oferit o listă cu cei mai buni 5 oameni care fac performanță la acest capitol.

ADVERTISEMENT

“Să nu credeți că antrenorul de la Poli Iași nu este un tip foarte valoros. Leo Grozavu este foarte bun și serios. Nu îl calci în picioare, iar Iașiul are și un conducător bun, Victor Șfaițer. Eu l-am criticat atunci când a mai greșit, dar Șfaițer este unul dintre primii 5 conducători în fotbalul din România. 

Eu i-aș pune pe patronii ăștia, totuși. Ei fac cam totul la echipe. Cel de la Cluj, cei de la Craiova și amândoi de la București, ambii sunt tari. Mă refer și la cel de la Rapid.”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ce avere are Mitică Dragomir? “Sunt milionar de 50 de ani.”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre averea pe care o are și câți bani o să facă din următorul proiect imobiliar: “Sunt milionar de 50 de ani. Ce mai e milionul în zilele noastre? Ce sută să fac? Suta de ani, da! Suta de milioane?… Păi, a furat cineva din ei?

Păi acum vând, am 118 apartamente și iau peste 24 de milioane de euro, cu parcare cu tot. Am nepoți, fac acte de caritate”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Noua afacere a lui Dragomir: “Pot lua 40 de milioane de euro”

Tot la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a mai vorbit despre o nouă afacere pe care urmează să o facă alături de un nou partener din Africa: “Am opt hectare în zona complexului Ana Aslan. Fac 2000 de apartamente împreună cu un miliardar sud-african.

E un proiect de vreo 200 de milioane de euro. Eu vin cu pământul și el cu investiția. Dar eu nu vin cu orice fel de pământ. Vin cu o suprafață care dispune de apă termală de 80 de grade. Am cumpărat un pământ extraordinar. Sunt aproape nouă hectare, într-o singură parcelă. Pot face un centru SPA pe două hectare de apă termală, cu un hotel în mijloc.

ADVERTISEMENT

Eu i-am propus această afacere. Cine face asta nu mai muncește toată viața. A trebuit să mă asociez cu el, deoarece nici banca nu mă finanța. Doar 30-40 de milioane de euro pot lua. Sunt solvabil cu vaporul, cu hotelul, cu apartamentele. Eu nu am întârziat niciodată cu ratele, am relații bune cu banca.”

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Top 5 conducători în fotbalul din România

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink