Sport

Milionarul Dragomir a dezvăluit ce avere are. „Mi-ați mai luat din bani?”

Fostul șef LPF Mitică Dragomir a dezvăluit ce avere are, spunând că este milionar de mai bine de 50 de ani și că acum dă lovitura în imobiliare.
05.09.2023 | 08:00
Milionarul Dragomir a dezvaluit ce avere are Miati mai luat din bani
Milionarul Dragomir a dezvăluit ce avere are. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că va lua peste 24.000.000 de euro doar din vânzarea a 118 apartamente cu parcare, explicând că un milion de euro nu mai reprezintă o sumă la fel de impresionantă ca acum mai mulți ani.

Milionarul Dragomir a dezvăluit ce avere are

Milionarul Dumitru Dragomir a vorbit în emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre averea pe care o are și despre banii pe care urmează să îi facă din imobiliare.

ADVERTISEMENT

„Sunt milionar de 50 de ani. Ce mai e milionul în zilele noastre? Ce sută să fac? Suta de ani, da! Suta de milioane?… Păi, a furat cineva din ei?

Păi acum vând, am 118 apartamente și iau peste 24 de milioane de euro, cu parcare cu tot. Am nepoți, fac acte de caritate”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Ce afacere a reușit Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit tot la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” o altă afacere bună pe care urmează să o facă: Am opt hectare în zona complexului Ana Aslan. Fac 2000 de apartamente împreună cu un miliardar sud-african.

E un proiect de vreo 200 de milioane de euro. Eu vin cu pământul și el cu investiția. Dar eu nu vin cu orice fel de pământ. Vin cu o suprafață care dispune de apă termală de 80 de grade.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat un pământ extraordinar. Sunt aproape nouă hectare, într-o singură parcelă. Pot face un centru SPA pe două hectare de apă termală, cu un hotel în mijloc”.

Eu i-am propus această afacere. Cine face asta nu mai muncește toată viața. A trebuit să mă asociez cu el, deoarece nici banca nu mă finanța. Doar 30-40 de milioane de euro pot lua.

ADVERTISEMENT

Sunt solvabil cu vaporul, cu hotelul, cu apartamentele. Eu nu am întârziat niciodată cu ratele, am relații bune cu banca”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Cate ZECI DE MILIOANE euro face Mitica Dragomir din constructii

ADVERTISEMENT