Life

Top Gun: Maverick a avut avanpremiera în România. Ce vedete s-au înghesuit să vadă cel mai nou film cu Tom Cruise

Vedetele din România s-au înghesuit la avanpremiera celui mai nou film în care apare Tom Cruise, Top Gun: Maverick. Cine sunt celebritățile care au fost prezente la eveniment?
25.05.2022 | 13:03
Celebritățile autohtone au participat la avanpremiera filmului Top Gun: Maverick. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai multe vedete din România au luat parte la lansarea filmului Top Gun: Maverick, în care rolul principal este interpretat de Tom Cruise. Acestea s-au bucurat de peliculă într-un cadrul exclusivist și au servit preparatele gătite special pentru eveniment de chef Patrizia Paglieri.

Ce vedete au fost prezente la avanpremiera filmului lui Tom Cruise în România

Marți seară, 24 mai 2022, a avut loc avanpremiera celui mai nou film cu Tom Cruise, în România. Mai multe vedete autohtone s-au adunat pentru a urmări Top Gun: Maverick. Printre acestea se numără Amalia Enache, Dan Cruceru, Dana Săvuica, Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, Valentin și Codruța Sanfira, Lavinia Petrea. De asemenea, au mai fost Cosmin Stan, Corina Caragea, Iulia Ionescu, Andra Marinescu, Bogdan Ciudoiu, BIBI, Chef Foa, Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan si Eduard Sanda
Cleopatra Stratan, Eduard Sanda, Valentin și Codruța Sanfira au fost prezenți la avanpremieră.
Foto: Cineplexx

Totodată, o prezență foarte apreciată a fost cea a Consulului Dimitris Karakonstantis și a lui Stephan Stürzer, atașat comercial al Ambasadei Austriei la București.

„Suntem extrem de bucuroși că invitația noastră a fost acceptată de o mulțime de persoane publice și formatori de opinie și le suntem recunoscători pentru recomandările și pentru entuziasmul cu care au primit noul concept de cinema-destinație”, spune Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager Cineplexx Băneasa.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc într-un cadru exclusivist, proiectat special pentru a amplifica experiența de cinema. Cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului a fost chef Patrizia Paglieri. Fosta concurentă Asia Express fiind și cea responsabilă cu prepararea produselor servite în cinematograf.

„Acesta este cinematograful la care vin de mult timp. Vă dați seama că am primit cu multă fericire propunerea de a colabora.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult că am ocazia să combin bucătăria cu filmul într-un loc atât de frumos”, a spus Patrizia Paglieri.

Despre ce este vorba în filmul Top Gun: Maverick?

În filmul Top Gun: Maverick, Tom Cruise joacă rolul lui Pete Mitchell (Maverick), unul dintre cei mai bun aviatori din armată.

ADVERTISEMENT

După mai bine de 30 de ani, el este nevoit să se întoarcă în locul în care și-a început cariera. Acesta trebuie să-și demonstreze abilitățile de pilot de teste în fața noilor recruți, ceea ce înseamnă că nu va mai avansa în grad. Avanpremiera peliculei a fost găzduită de Cineplexx Băneasa.

 

ADVERTISEMENT