Life

Tom Cruise, apariție surprinzătoare la premiera noului film Top Gun. Actorul a pilotat un elicopter

Tom Cruise a avut o apariție surprinzătoare la premiera filmului Top Gun: Maverick, o continuare a clasicului din 1986. Actorul a venit cu un elicopter pilotat chiar de el.
07.05.2022 | 00:56
Tom Cruise aparitie surprinzatoare la premiera noului film Top Gun Actorul a pilotat un elicopter
Cum a apărut Tom Cruise la premiera noului film Top Gun. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tom Cruise (59 de ani) și-a făcut apariția la filmul Top Gun: Maverick pilotând un elicopter. Mai multe staruri de la Hollywood au venit la premiera filmului în San Diego, California.

Cum a apărut Tom Cruise la premiera noului film Top Gun

A fost lansat un nou film Top Gun, la mai bine de 30 de ani de la lansarea celui original. Tom Cruise i-a surprins pe toți cu apariția sa memorabilă la premiera filmului.

ADVERTISEMENT

Actorul a venit pilotând un elicopter și a aterizat pe portavionul USS Midway, în San Diego. Tom Cruise a ținut să le mulțumească fanilor și a avut de spus cuvinte de laudă la adresa colegilor săi din distribuția filmului.

Continuarea clasicului din 1986 reprezintă o realizare importantă pentru actor și pentru restul echipei.

ADVERTISEMENT

“Vrea cineva să vadă un film într-un cinematograf? Hai să o facem! (…) Acest moment a sosit, să-i văd pe toţi, fără măşti. E destul de epic. (…)

Filmul înseamnă foarte mult pentru mine, pentru cariera mea, pentru studio şi pentru public.”, a transmis Tom Cruise, notează Deadline.

ADVERTISEMENT

Tom Cruise este din nou Pete Mitchell “Maverick”, protagonistul filmului Top Gun: Maverick, din distribuția căruia mai fac parte actorii Miles Teller, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Glen Powel și Jon Hamm. De altfel, Cruise a jucat rolul principal și în filmul original Top Gun, lansat în 1986.

Actorul din seria filmelor Misiune Imposibilă a impresionat mereu publicul prin cascadoriile sale renumite.

ADVERTISEMENT

Lansarea noului film Top Gun a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de COVID-19. Premiera a fost programată pentru luna iunie a anului trecut, însă fanii vor avea ocazia să-l vadă abia la finalul acestei luni.

Filmul se va lansa pe 27 mai în cinematografele din România. Continuarea filmului din 1986 va conține scene de acțiune, filmate la bordul unor avioane de luptă reale. Vor fi și referințe la filmul original.

ADVERTISEMENT
Tags: