Life

Topul celor mai ascultate melodii ale anului 2021. Care este cea mai populară piesă

Anul 2021 a adus un nou top muzical. Iată care sunt melodiile ce se află în topul preferințelor tinerilor și nu numai, dar și care a fost piesa care a cucerit întreaga planetă.
25.12.2021 | 22:02
Topul celor mai ascultate melodii ale anului 2021 Care este cea mai populara piesa
Topul celor mai ascultate melodii ale anului 2021. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe o singură aplicație de muzică, timp de un an de zile, conform Digi24, oamenii din întreaga lume au ascultat de mai mult de un miliard de ori melodiile care i-au cucerit în 2021.

Unele dintre ele au ajuns în topurile muzicale și de la noi din țară, la radio sau TV, însă altele nu au cunoscut același succes în România.

ADVERTISEMENT

”Dynamite”, cea mai ascultată piesă

Piesa care a cucerit întregul mapamond, cu aproape 1,4 miliarde de vizualizări pe Youtube, este cea a unui grup sud-coreean, format din șapte tineri.

Numiți BTS, artiștii au ajuns în topurile muzicale de pe întregul glob cu piesa ”Dynamite”, câștigând și numeroase premii anul acesta:

ADVERTISEMENT

Pe lista lor de reușite se află Premiul Grammy, trofeele VMA, American Music Awards, Billboard Music Awards și au fost inclusi în lista celor mai influente personalități din lume, TIME.

Grupul de k-pop a fost considerat surpriza anului 2021, mai ales că după succesul răsunător cu ”Dynamite”, a urmat și colaborarea pentru hit-ul „My Universe” cu Coldplay.

ADVERTISEMENT

RM, Jin, SUGA, J-hope, Jimin, VsiJung Kook au reușit să atingă performanțele lui Michael Jackson ori The Beatles, având nu mai puțin de cinci piese în ”Billboard Hot 100”.

Piesele din topul muzical al anului 2021

Pe lângă acest hit, în topul pieselor preferate de ascultătorii din întreaga lume se mai află și melodiile unor artiști deja consacrați.

ADVERTISEMENT

Ariana Grande a intrat și ea în topul celor mai ascultate melodii cu hitul „Positions”, Oliviei Rodrigo la doar 18 ani prinde și ea un loc în clasament cu piesa ”Drivers License”, dar și melodia ”For the Night” a americanul Pop Smoke, împușcat în 2020 se află printre favorite.

De asemenea, în topul celor mai ascultate piese din 2021 se mai află și „Future Nostalgia”, piesa celebrei Dua Lipa, „Justice” cântată de Justin Bieber, ”Planet Her” a lui Doja Cat ori „Blinding Lights” a lui The Weeknd

ADVERTISEMENT