Life

Top trei cele mai iubite zodii! Mihai Voropchievici a făcut o listă surprinzătoare

Care sunt cele mai iubite zodii? Mihai Voropchievici a făcut o listă de-a dreptul surprinzătoare, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK.
20.09.2023 | 11:40
Top trei cele mai iubite zodii Mihai Voropchievici a facut o lista surprinzatoare
Mihai Voropchievici prezintă cele mai iubite zodii. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă lista cu cele mai iubite zodii! Trei zodii sunt extrem de iubite de către cei din jur din toate cele 12. Aceste trei zodii se pare că sunt mai îndrăgite comparativ cu celelalte nouă rămase.

Cele mai iubite zodii, în opinia lui Mihai Voropchievici

De multe ori, fiecare din cele trei zodii ies în evidență prin ceva anume. Au un șarm, un magnetism, o vorbă mai dulce, un fizic mai plăcut. Cei din jur sunt atrași de ele ca un magnet.

ADVERTISEMENT

Ia să vedem care este prima zodie, în ordine pur aleatorie. E vorba de Capricorn. Capricornii au suflet mare și oamenii sunt protectori cu ei.. Atrag în jur persoane vesele, ia vorba lor e una caldă și plină de povețe. De ce n-ar fi așa? Fiecare are nevoie la un moment dat de un sfat bun, de un gând bun.

Cele mai iubite zodii. A doua zodie din lista noastră este zodia Peștilor. Peștii sunt considerați nativii cuminți și retrași de felul lor. Această atitudine îi face să pară misterioși în ochii celorlalți, dar misterioși la modul pozitiv. Oamenii se apropie foarte mult de ei. Eu sunt apreciați pentru blândețe, dar și pentru respectul pe care îl oferă familiei și celor din jur. Datorită comportamentului lor, Peștii primesc adesea complimente, daruri și ajutor de la persoanele cu care interacționează.

ADVERTISEMENT

Gemenii se remarcă prin mărinimie și simțul umorului

Nu trebuie să facă ceva ieșit din comun, căci ei se comportă firesc. Ies în avantaj datorită impresiei pe care o lasă celor din jur. De multe ori se întreabă de ce primesc daruri, iar cei din jur le spun doar pentru că sunt foarte simpatici. Au o logoree extraordinară și pot fi obositori, dar știu să mulțumească și să fie fericiți.

Pe listă se află și Gemenii. Gemenii se numără printre cele mai iubite zodii din horoscop. Au și calitatea lor cea mai specială care este simțul umorului. Transmit veselie în jurul lor. Atitudinea lor e plină întotdeauna de energie benefică, care automat vine cu o glumă, o poantă, o povestiară hazlie.

ADVERTISEMENT

Cele mai iubite zodii. Provoacă râsul oriunde s-ar afla, fie că e la locul de muncă, la o distracție, un botez, o întâlnire, o sărbătoare cu mai mulți invitați. Mulți uită de necazuri când intră în contact cu un Geamăn. Au și o inimă mare. Nu uită niciodată ajutorul primit. Știu să se revanșeze pentru ajutorul primit. Nu rămân datori Gemenii.

Gemenii nu suferă de nas pe sus și grandomanie. Nu ai cum să te plictisești vreodată în preajma unui nativ Gemeni. Uitați-vă la actorii de comedie, veți vedea foarte mulți născuți sub acest semn zodiacal. Veți constata pe propria piele ce bine vă simțiți în compania lor, prin intermediul radioului ori a televizorului, ori prin intermediul unei povestioare scrise de un autor Geamăn.

ADVERTISEMENT