Life

Topul produselor Lidl care sunt printre cele mai bune din lume. Și românii le pot cumpăra la prețuri acceptabile

Care sunt cele mai bune produse care se regăsesc în oferta Lidl. Au fost premiate la nivel internațional și au prețuri accesibile.
07.10.2023 | 20:01
Topul produselor Lidl care sunt printre cele mai bune din lume Si romanii le pot cumpara la preturi acceptabile
Care sunt cele mai bune produse de la Lidl. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret că Lidl are o gamă variată de produse, iar clienții pot găsi în magazine aproape orice își doresc, mâncare, haine, soluții pentru curățenie sau lucruri pentru îngrijire personală. Dar pe rafturile celebrului supermarket se găsesc unele dintre cele mai bune alimente din lume. Pot fi achiziționate și de români, la prețuri nu foarte mari.

Topul celor mai bune produse care se găsesc la Lidl

Lidl pune la dispoziția clienților săi o mulțime de articole, de la alimente, unele dintre ele provenite chiar din România, până la produse de curățenie, astfel că atrag zilnic sute de clienți în magazinele din toată țară.

ADVERTISEMENT

Însă, de curând, Lidl a introdus în oferta sa opt sortimente de brânză premiate la nivel internațional, la concursuile considerate a fi Oscarurile brânzeturilor: World Cheese Awards (WCA) și la International Cheese & Dairy Awards (ICDA.

Produsele premiate sunt din Spania și fac parte din mărcile proprii Roncero, Deluxe și din selecția premium „La Queseria de Lidl”. Se regăsesc și pe rafurile supermarketurilor din țara noastră, la un preț accesibil.

ADVERTISEMENT

Astfel, printre cele mai bune produse de la Lidl se numără brânza maturată Pedro Ximénez wedge, care a primit medalia de aur la World Cheese Awards în 2021. Aceasta se ține la maturat 8 luni, iar prețul unei bucăți de 100 de grame este de 2,09 euro.

Alți doi câștigători de anul trecut, care acum se găsesc în magazine, sunt Roncero, cu medalie de bronz la WCA și un preț de 2,39 euro, precum și brânza proaspătă tradițională de capră Roncero, care a primit medalia de argint la WCA și costă 1,85 euro.

ADVERTISEMENT

Ce alte brânzeturi premiate se găsesc în supermarket

La International Cheese & Dairy Awards, un concurs cu renume în Regatul Unit, au fost evaluate peste 5.500 de produse și au fost premiate cinci de la Lidl. Brânza de oaie cu trufe a câștigat aici argintul, iar al WCA a luat bronzul, iar prețul este de 2,59 euro.

Brânza de oaie cu jalapeno și brânza de oaie cu mojo picon, care costă 3,99 de euro, au fost premiate cu medalia de aur la ICDA. Iar brânza de oaie cu usturoi, la 2,49 de euro, a obținut argintul.

ADVERTISEMENT

În sortimentul specific sărbătorilor de iarnă din gama Deluxe, Lidl  a introdus brânza de oaie maturată cu măsline negre, care a câștigat medalia de bronz la ICDA, la prețul de 3,99 euro, scrie ego.ro. 

ADVERTISEMENT