Life

Tora Vasilescu, poveste de dragoste dureroasă. L-a iubit nebunește, dar a fost părăsită. Bărbatul și-a cerut iertare după 40 de ani

Tora Vasilescu și relația amoroasă care a urmărit-o întreaga viața. Cum s-a regăsit după 40 de ani cu iubitul care îi frânsese inima.
28.12.2022 | 15:12
Tora Vasilescu poveste de dragoste dureroasa La iubit nebuneste dar a fost parasita Barbatul sia cerut iertare dupa 40 de ani
Tora Vasilescu și relația amoroasă care a urmărit-o întreaga viața. Cum s-a regăsit după 40 de ani cu iubitul care îi furase inima. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 71 de ani a trăit o poveste de dragoste dureroasă. L-a iubit nebunește, dar a fost părăsită. Bărbatul și-a cerut iertare după 40 de ani prin intermediul unei scrisori în care explica de ce a plecat și nu a mai revenit niciodată.

Tora Vasilescu și relația amoroasă care a urmărit-o întreaga viața. Cum s-a regăsit după 40 de ani cu iubitul care îi frânsese inima

Tora Vasilescu s-a iubit nebunește cu Charles Gallo, un ofițer american care se afla în România în perioada războiului rece. Au fost împreună timp de 4 luni și aveau planuri de nuntă, însă soarta i-a despărțit.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a plecat în Statele Unite ale Americii în 1971 știind că urma să revină, doar că lucrurile au stat complet diferit. Îndrăgita actriță rămânea cu inima frântă, fără să primească vreo explicație de la cel pe care iubea.

După 40 de ani de la despărțirea neașteptată ofițerul și-a cerut iertare pentru purtarea sa prin intermediul unei scrisori. În plus, americanul nu a dorit să intre în viața actriței pentru că aceasta era căsătorită.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bărbatul a susținut că Tora Vasilescu a fost prima sa iubire. Pe de altă parte, vedeta a subliniat că l-a iertat de mult pe fostul partener de viață alături de care se vedea trăind până la adânci bătrâneți.

Tora Vasilescu, dezamăgită în dragoste

„De ani întregi mă zbat să găsesc o femeie pe care cândva am iubit-o şi cu care am vrut să mă însor… Ştiu că acum e căsătorită şi nu vreau să fac absolut nimic ca să-i bulversez viaţa.

ADVERTISEMENT

Eu nu i-am explicat niciodată de ce s-a sfârşit relaţia noastră (guvernul american nu mi-a mai permis accesul în România). Voiam să-i spun că îmi pare atât de rău…

Îmi amintesc şi acum ziua când trenul meu a plecat din staţie, a fost cea mai tristă zi din viaţa mea. Am purtat după mine povara acestui regret toată viaţa”, a scris Charles Gallo revistei Tango, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Tora Vasilescu a înțeles că separarea s-a produs din cauza politicii dificile şi a războiului rece, dar și pentru că mama ofițerului nu era de acord cu relația amoroasă. Informația a fost aflată de actriță la ani distanță după despărțire.

De asemenea, vedeta a mai precizat că la un moment dat drumurile lor s-au întâlnit la New York. Atunci artista a descoperit care au fost motivele ofițerului american și de ce nu s-a mai întors în România.

„Ce să mai dezgropăm morţii acum? Sunt frumoase sentimentele lui… L-am iertat demult! Dar nu are nici un sens, vorbim de lucruri care s-au petrecut în urmă cu 40 de ani!

Voi, tinerii, credeţi că dragostea ţine toată viaţa, cum am crezut şi eu, dar asta e doar literatură romantică… Fiecare îşi găseşte scuze. Nu mai e cazul. Vorbim de o poveste veche de 40 de ani!”, a spus vedeta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT