Sport

Torțe din ambele galerii și două întreruperi la Petrolul – FCSB. Pumni în peluza “lupilor”

Atmosferă incendiară în duelul dintre Petrolul și FCSB. Stadionul a luat foc, la propriu, de două ori. Ambele galerii au dat drumul a torțe, iar partida a fost întreruptă din cauza fumului.
28.10.2023 | 21:40
Torte din ambele galerii si doua intreruperi la Petrolul  FCSB Pumni in peluza lupilor
Petrolul si FCSB au facut spectacol in tribuna. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-10-2023
19:15

Pumni în peluza "lupilor"

Incidente grave în peluza “lupilor” în repriza a doua. Lucrurile au degenerat după un conflict între forțele de ordine și ultrași. S-au împărțit pumni într-o bătaie generală.

Lucrurile s-au liniștit chiar după golul marcat de Jair, din lovitură liberă.

Petrolul a primit vizita FCSB-ului într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Atmosfera a fost incendiară, iar galeriile ambelor echipe au contribuit la crearea unui spectacol impresionant prin aprinderea torțelor.

Cele două galerii au întrerupt partida

FCSB a înscris repede în fața unui stadion umplut până la refuz. Djokovic a profitat de o eroare în apărarea gazdelor și a marcat cu un șut cu piciorul stâng. Golul înscris de mijlocaș a deschis jocul, iar ocaziile la poarta lui Zima au continuat să apară.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost marcat de două întreruperi, deoarece utilizarea torțelor a creat probleme serioase pentru desfășurarea normală a partidei. Incidentele au avut loc în timpul primei reprize a jocului, când suporterii din ambele galerii au luminat stadionul.

Arena a fost acoperită de un fum dens, iar centralul a fost nevoit să întrerupă partida, spre nemulțumirea jucătorilor. După ce fumul s-a disipat, meciul a fost reluat, dar incidentul s-a repetat. Suporterii entuziaști au aprins din nou torțele, iar fumul dens a acoperit terenul de joc.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a luat din nou decizia de a întrerupe partida pentru a rezolva problema și pentru a asigura siguranța jucătorilor. După ce s-au luat măsuri pentru a disipa fumul, meciul a fost reluat din nou. Cu toate acestea, întreruperile au afectat fluiditatea jocului.

Torțe aprinse din partea ambelor tabere

Acest incident arată clar importanța echilibrului între pasiunea suporterilor și siguranța și regulile competiției. Utilizarea torțelor poate adăuga atmosferă în timpul unui meci, dar trebuie gestionată în mod corespunzător pentru a evita situații periculoase.

ADVERTISEMENT

Galeria Petrolului este pe val în acest sezon. Înaintea duelului cu FCSB, Petrolul era neînvinsă de 4 partide. Ba mai mult, gazdele veneau după un succes răsunător în fața celor de la Universitatea Craiova.

În cealaltă tabără, Peluza Nord a celor de la FCSB este, de asemenea, în formă mare. Echipa lor ocupă primul loc în Liga I și este cotată cu prima șansă la câștigarea campionatului. Gheorghe Mustață este omul care îi ține pe suporterii FCSB-ului organizați în deplasări.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca autoritățile și cluburile implicate să ia măsuri pentru a gestiona mai eficient acest aspect și pentru a preveni astfel de întreruperi în viitor. Introducerea torțelor pe stadion este interzisă.

 

 

ADVERTISEMENT