Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Papură are o mare problemă”. Surpriză: oficialul oltean care dă dreptate fanilor!

Universitatea Craiova este pe gheață subțire după ultima înfrângere din Superligă. Trupa pregătită de Corneliu Papură a pierdut cu 1-3 duelul cu Petrolul, spre nemulțumirea suporterilor care nu îl mai susțin pe antrenorul oltenilor.
24.10.2023 | 15:00
Papura are o mare problema Surpriza oficialul oltean care da dreptate fanilor
Corneliu Papura este contestat de suporterii Craiovei. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu poate ține pasul cu locurile fruntașe. Oltenii și-au propus titlul în startul acestui sezon, însă rezultatele întârzie să apară. Cu un joc șters și cu Ivan ieșit din formă, Craiova îl arată cu degetul pe Papură. Antrenorul Universității nu reușește să găsească formula ideală.

Corneliu Papură este în conflict cu suporterii

“Ce facem cu conflictul acesta deschis între galerie și Papură? Papură a fost la antrenament, și-a văzut de treabă chiar dacă zvonurile îl dădeau plecat. Galeria a anunțat că dacă rămâne Papură nu va veni în Giulești și va continua să protesteze. Cum vedeți acest conflict deschis?”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, galeria trebuie să înțeleagă că trebuie să susțină echipa, atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Programul sau decizia privind antrenorul echipei nu intră în atribuțiile galeriei. Cu toate acestea, înțeleg punctul lor de vedere.

Suporterii își doresc un antrenor care să aducă mai mult decât cred ei că oferă Papură în acest moment. Cornel Papură se confruntă cu o problemă majoră legată de comunicare. Relaționează într-un mod deficitar cu mass-media și suporterii”, a declarat Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Petrolul este a 3-a din acest sezon pentru Universitatea Craiova. Unul din motivele declinului este chiar Ivan. Vedeta oltenilor a ajuns rezervă și trece printr-o perioadă nefastă a carierei. Suporterii cer schimbarea băncii tehnice în speranța redresării echipei.

Galeria a anunțat că nu mai vine la meciuri

“Nu ne punem la îndoială competențele sale tehnice. Ca antrenor, este bine pregătit și cred că mă pricep la fotbal cât să îmi dau cu părerea. Cred că este competent din punct de vedere tehnic. Din nefericire, are această problemă de comunicare cu mass-media și suporterii.

ADVERTISEMENT

Nu au fost nemulțumiri majore în vestiar. Nu poți să mulțumești pe toți într-un grup de 28 de jucători, din care doar 11 pot juca într-un meci, plus rezervele. Din punctul de vedere al valorii, antrenorul nu se poate plânge de lot.

În primul rând, antrenorul este numit de patron. Patronul acordă încredere antrenorului. Sunt sigur că decizia luată de Rotaru a fost bine argumentată. Ar fi bine să aflați gândurile patronului în ceea ce privește numirea lui Papură.

ADVERTISEMENT

La momentul actual, datorită rezultatelor echipei, perspectivele nu sunt în favoarea lui Papură. Dacă patronul decide să țină cont de dorințele suporterilor, va trebui să ia o decizie. Va trebui să aleagă între susținerea suporterilor fără Papură sau menținerea lui Papură fără suporteri”, a completat Pavel Badea.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Galeria Craiovei nu mai vine la meciuri

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „1 solist” la meciul Rapid - Universitatea Craiova