Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toți banii pe CFR Cluj campioană: „Are toate atuurile!”. Echipele excluse total din lupta la titlu. Video Exclusiv

Victor Becali a analizat, la FANATIK SUPERLIGA, lupta la titlu în SuperLiga și și-a ales favorita: CFR Cluj, formația pe care o vede mai solidă decât rivalele.
25.02.2023 | 10:20
Toti banii pe CFR Cluj campioana Are toate atuurile Echipele excluse total din lupta la titlu Video Exclusiv
Victor Becali crede că lupta pentru titlu se va da în trei, iar CFR Cluj va deveni din nou campioană. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Ultimele runde din SuperLiga au adus răsturnări de situație în fruntea ierarhiei. Farul și CFR Cluj au pus un ecart față de urmăritoare, însă, atunci când se va pleca la drum în play-off acesta se va diminua. Astfel că opinia generală este că în acest an lupta pentru titlu este mai strânsă ca niciodată.

Victor Becali merge pe mâna lui CFR Cluj în lupta pentru titlu, pe care o vede dusă, până spre finalul play-off-ului, de trei echipe

Patru runde au mai rămas până la finalul sezonului regular din SuperLiga. Și se cunosc deja numele a patru echipe care și-au asigurat matematic calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Iar o a cincea, Universitatea Craiova, o poate face încă din runda cu numărul 27. Cu condiția să obțină toate cele trei puncte, în deplasare, cu FC Voluntari, duminică, 26 februarie.

Caz în care este acoperită indiferent de rezultatele rivalelor. Inclusiv în contextul în care, la apel, se va schimba verdictul dat de Comisia de Disciplină a FRF legat de meciul dintre Sepsi Sf.Gheorghe și FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Farul este, pentru moment pe prima poziție. Impresarul Victor Becali crede însă că nu trupa lui Gheorghe Hagi, ci CFR Cluj va lua titlul. Și a explicat motivele în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

”Farul este o favorită la titlu. De fapt, din punctul meu de vedere, CFR este o echipă grea. Și cred că CFR-ul ar fi principala. Dar este o luptă în trei după părerea mea. CFR, Farul și FCSB.

ADVERTISEMENT

Celelalte trei nu cred. Rapid nu cred că are forța necesară să lupte pentru campionat. Nici Craiova nu cred că are anul acesta. Asta este părerea mea. Dar important este că se va juca, cred, până în ultimele etape de play-off.

Dar CFR este o echipă mai solidă. Cu un antrenor care știe să joace mai bine la rezultat. Aceasta este părerea mea”, este pronosticul făcut de Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT