News

Toți românii care au card la Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank trebuie să știe asta! Reducere la plata taxelor și facturilor

Anunț important pentru cei care au card la Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank. Pot primi bani înapoi la plata taxelor și facturilor.
20.01.2024 | 18:00
Toti romanii care au card la Banca Transilvania BCR sau CEC Bank trebuie sa stie asta Reducere la plata taxelor si facturilor
Anunț pentru cei care au card la Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank. colaj Fanatik/ Foto: BT/Hepta/pinterest
ADVERTISEMENT

Anunț important pentru românii care au card la Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank. Ei pot beneficia de o reducere la plata taxelor și facturilor. Este vorba despre un program care se adresează tuturor celor care au Mastercard.

Veste bună pentru românii care au card la Banca Transilvania, BCR sau CEC Bank

Veste bună pentru toți posesorii celor care dețin card Mastercard. Prin acest proiect, clienții băncilor pot economisi anumite sume de bani, dacă se vor înscrie în programul respectiv. Ce trebuie să facă?

ADVERTISEMENT

Indiferent de banca pentru care optează, clienții se pot înscrie în acest program, intitulat „Marțea Mastercard”. Se adresează tuturor românilor care fac plăți pe teritoriul României. Ei pot primi 10 la sută din suma plătită înapoi.

Mai exact, cei au card Mastercard și fac plăți marțea, între 16 ianuarie și 26 martie, vor primi 10 la sută cashback de până la 50 de lei. Acest lucru este posibil pentru plata taxelor, impozitelor și facturilor.

ADVERTISEMENT

Cum pot primi banii înapoi

Cei care dețin un astfel de card se pot înscrie în program în orice zi din săptămână. Apoi, pentru fiecare plată eligibilă, clienții vor primi banii înapoi pe card în limita a 50 de lei, per campanie, potrivit Mastercard România.

Totodată, Mastercard anunță că programul va avea loc pe tot parcursul anului 2024. Vor fi desfășurate patru campanii tematice, prima dintre acestea fiind cea din perioada 16 ianuarie – 26 martie, în care românii pot primi bani înapoi după plata taxelor, impozitelor și facturilor.

ADVERTISEMENT

Sunt incluse toate tipurile de facturi, la gaze, apă, electricitate, etc. Totodată, plățile pot fi făcute atât online, de exemplu prin ghișeul.ro, dar și fizic, la aparatul POS (la administrațiile financiare sau la furnizorii de utilități).

Cei care se vor înscrie vor avea șansa să participe automat la toate cele patru campanii din 2024. „Poți înscrie mai multe carduri Mastercard (debit sau credit) emise în Romania pentru persoane fizice. Cardurile de masă, cele sociale, cele Maestro/Cirrus sau cele pentru persoane juridice/comerciale nu fac parte din această campanie și nu pot fi înscrise.

ADVERTISEMENT

Așadar, vei primi cashback pentru toate plățile eligibile făcute cu acel card în zilele de marți de după momentul înscrierii”, informează reprezentanții Mastercard România.

 

 

 

ADVERTISEMENT