Sport

Trădătorul Anatoliy Tymoshchuk a reacționat după un articol apărut în presă: „Nu accept critici!”

Anatoliy Tymoshchuk, fostul mare fotbalist ucrainean și actual antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg, a reacționat după un articol apărut în presă.
20.04.2022 | 18:58
Tradatorul Anatoliy Tymoshchuk a reactionat dupa un articol aparut in presa Nu accept critici
Anatoliy Tymoshchuk, fostul mare fotbalist ucrainean și actual antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg, a reacționat după un articol apărut în presă
ADVERTISEMENT

Anatoliy Tymoshchuk este considerat trădător în țara natală, deoarece a ales să nu-și dea demisia de la Zenit, după războiul pornit de Rusia în Ucraina. Ba, mai mult, fostul fotbalist nu a avut nicio reacție, în spațiul public, în legătură cu atrocitățile din țara natală.

Anatoliy Tymoshchuk, considerat trădător în Ucraina, a reacționat după un articol apărut în presă

Aleksey Andronov, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Rusia, a dezvăluit faptul că a fost contactat de Anatoliy Tymoshchuk, după ce a publicat un articol despre faptul că fostul fotbalist nu mai poate trimite fostei soţii banii pentru pensia alimentară, din cauza sancţiunilor impuse de Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine acesta este un subiect dificil. Apoi s-a întâmplat această poveste cu pensia alimentară, pe care am acoperit-o pe canalul meu de Telegram. Tymoshchuk mi-a scris imediat şi apoi a sunat.

I-am spus imediat că nu accept critici la adresa mea, pentru că timp de patru ani nici măcar nu m-a întrebat ce fac.

ADVERTISEMENT

După aceea, am început din când în când să corespondăm, în principal pe subiecte din fotbal.

Nu l-am întrebat nimic despre acest subiect (n.r. despre poziţia lui faţă de războiul din Ucraina), pentru că atunci când o persoană tace totul este clar. Aş vrea să vorbim, dar nu are sens să scoţi ceva cu cleştele de la el.

ADVERTISEMENT

Nu m-a interesat multă vreme părerea lui pe această temă. Cred că a făcut o anumită alegere şi recunosc pe deplin situaţia în care Tymoshchuk va trebui să-şi schimbe cetăţenia cu cea rusă.

(Ce-ai face în locul lui Tymoshchuk?) Mai întâi trebuie să apari şi apoi trebuie să vorbeşti […] Orice persoană normală, când există probleme în ţara sa, va încerca să o ajute în orice fel poate, fără nicio discuţie”, a declarat Aleksey Andronov, citat de Sport.ua.

ADVERTISEMENT
  • 43 de ani are Anatoliy Tymoshchuk