News

Trafic blocat în Vâlcea. Un tânăr șofer a doborât un stâlp de electricitate

Un accident rutier grav s-a produs luni seara, în județul Vâlcea. Un tânăr de 20 de ani a fost rănit grav.
02.01.2024 | 00:10
Trafic blocat in Valcea Un tanar sofer a doborat un stalp de electricitate
Un tânăr care se afla în mașina care a provocat accidentul a fost transportat la spital / Foto: gazetavalceana.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital duminică seara, după ce mașina în care se afla a intrat în impact cu un stâlp de electricitate, în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea.

Șoferul avea doar 19 ani

Evenimentul s-a soldat cu rănirea unuia din pasageri, după ce stâlpul de electricitate s-a prăbușit peste mașină. Șoferul care a cauzat accidentul are 19 ani.

ADVERTISEMENT

În automobil se mai aflau trei pasageri, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism DN 64, în localitatea Păuşeşti-Măglaşi, la km 126 + 900 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, lovind un stâlp de electricitate care a căzut pe partea carosabilă.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei persoane, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Vâlcea, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT

Traficul s-a blocat pe DN64

La locul accidentului au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță SAJ.

Șoferul a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Traficul pe DN 64 este blocat, iar autoritățile au deviat circulația pe DJ 651 pentru a permite intervenția echipajelor și cercetarea la fața locului.

Al doilea accident grav în Vâlcea, în decurs de o săptămână

Accidentul vine la câteva zile după ce o femeie de 46 de ani, pasageră pe locul din spate-dreapta a unui autoturism, a decedat într-un incident rutier care s-a petrecut pe raza localității vâlcene Drăgoești.

ADVERTISEMENT

Decesul a survenit după ce șoferul autoturismului, în vârstă de 76 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un cap de pod. Trei persoane au fost grav rănite și au fost transferate la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD

ADVERTISEMENT
Tags: