News

Video. Trafic blocat pe centura Capitalei, după ce o cisternă a luat foc. O persoană a murit și o alta este rănită

Trafic blocat pe centura Capitalei, după ce o cisternă care a intrat în coliziune cu un TIR a luat foc. O persoană a murit.
18.05.2023 | 11:35
Video Trafic blocat pe centura Capitalei dupa ce o cisterna a luat foc O persoana a murit si o alta este ranita
Trafic blocat pe centura Capitalei: o cisternă a luat foc. O persoană a murit și o alta este rănită. Sursa foto: ISU București-Ilfov
ADVERTISEMENT

Trafic blocat pe centura Capitalei. O cisternă a luat foc, joi, 18 mai, după ce a fost implicată într-un accident cu un TIR. Mai multe echipaje de la pompieri intervin la fața locului.

Trafic blocat pe centura Capitalei: o cisternă a luat foc. O persoană a murit și o alta este rănită

Din păcate, în urma acestui eveniment, o persoană a murit și o alta a fost rănită. Aceasta din urmă este conștientă și va fi transportată la spital pentru asistență medicală.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conștientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a două găsită decedată”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Acest grav accident a avut loc pe DNCB la kilometrul 43, în zona localității Măgurele, conform InfoTrafic. Coliziunea celor două vehicule a fost una frontală. Dat fiind acest eveniment, vorbim de un trafic rutier blocat pe centura Capitalei, pe durata intervenției și a cercetărilor de rigoare.

ADVERTISEMENT

Au apărut și informații în legătură cu cele două vehicule de mare tonaj implicate în accident. Astfel, datele preliminare spun că cisterna transporta furaje, iar TIR-ul era încărcat cu deșeuri metalice.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF.

ADVERTISEMENT

Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului. Traficul în zonă este restricționat. Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații”, au transmis cei de la ISU.

Eveniment rutier grav și în Neamț. Impact între o autoutilitară și o autoplatformă care transporta două utilaje

Tot joi, pompierii au intervenit la un accident rutier pe E85, în comuna Secuieni, Neamț. ISU a deplasat aici o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.

ADVERTISEMENT

În coliziune au fost implicate o autoutilitară și o autoplatformă care transporta două utilaje. Vehiculele, care aveau la bord 5 persoane, au părăsit șoseaua. Până la sosirea celor de la ISU, toate persoanele s-au autoevacuat. Ele au fost asistate medical de echipajele medicale dar au refuzat transportul la spital.

ADVERTISEMENT