News

Val de accidente pe Autostrada Soarelui. Două caramboluri la ieșirea spre Constanța. Update

După primul eveniment rutier, produs luni pe Autostrada A2, în urma căruia patru persoane au fost rănite, încă două incidente au avut loc.
07.08.2023 | 11:58
Val de accidente pe Autostrada Soarelui Doua caramboluri la iesirea spre Constanta Update
Trafic deviat pe Autostrada Soarelui. Accident cu 4 răniți. Colaj Fanatik/ Foto: News.ro/Facebook Smurd
ADVERTISEMENT
07-08-2023
09:00

Val de accidente. Opt mașini și 22 de persoane implicate

Săptămâna a debutat cu un val de accidente pe Autostrada Soarelui. După primul eveniment rutier, produs în județul Călărași, în urma căruia patru persoane au fost rănite, încă două incidente au avut loc luni.

Este vorba de două caramboluri pe Autostrada A2, la ieșirea spre Constanța. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, în total au fost implicate 8 mașini, în care se aflau 22 de persoane, printre care patru copii.

La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, dar, din fericire, în cazul acestor incidente rutiere nu vorbim despre răniți. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit reprezentanților ISU.

De asemenea, la această oră traficul se desfășoară normal, autoturismele fiind trase pe banda de urgență. „Traficul nu este blocat, autoturismele fiind trase pe banda de urgență”, transmite ISU.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, în județul Călărași, pe sensul de mers spre Constanța, în urma unui accident rutier. Din primele informații, o mașină s-a răsturnat, iar patru persoane au fost rănite.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident grav

Evenimentul rutier grav a avut loc, luni dimineață, pe sensul de mers București-Constanța, la kilometrul 40, în localitatea Sărulești. Pentru preluarea victimelor va ateriza un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

Astfel, circulația rutieră va fi oprită pe Autostrada A2, în zona în care s-a produs accidentul, potrivit unui anunț făcut în această dimineață de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„La fața locului va ateriza un elicopter SMURD. Circulația va fi deviată pe sensul către litoral între kilometrii 35 – 64, între localitățile Fundulea și Lehliu Gară.”, au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs acest eveniment rutier soldat cu rănirea celor patru persoane. Rămâne ca polițiștii să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Copil de 6 ani, rănit într-un accident produs în Ialomița

Un alt accident grav s-a produs în cursul zilei vineri, în județul Ialomița, la ieșire din Slobozia. Trei mașini au fost implicate, iar în urma impactului dintre acestea, cinci oameni au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Printre victime se numără și un copil de șase ani. La fața locului au ajuns pompierii și o ambulanță SMURD. Cei patru adulți și minorul au fost preluați de echipajul medical și transportați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru a primi îngrjiri de specialitate.

„Trei echipaje de la Detaşamentul de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, intervin la un accident rutier, produs pe DN21, Slobozia.

ADVERTISEMENT

Au fost implicate 3 autoturisme şi 6 persoane. În urma evenimentului rutier au rezultat 5 victime (4 adulţi şi un minor de aproximativ 6 ani)”, au transmis, vineri, reprezentanții ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT