News

Tragedia de la 2 Mai. Dezvăluiri cutremurătoare al tatălui lui Sebi Olariu. De la cine a aflat că fiul său a murit

Valentin Olariu, tatăl uneia dintre victimele lui Vlad Pascu, a vorbit despre tragedie și a făcut dezvăluiri cutremurătoare.
13.04.2024 | 17:42
Tragedia de la 2 Mai Dezvaluiri cutremuratoare al tatalui lui Sebi Olariu De la cine a aflat ca fiul sau a murit
Valentin Olariu a făcut dezvăluiri cutremurătoare Sursa foto: Captură de ecran YouTube
ADVERTISEMENT

Valentin Olariu a dezvăluit cum a aflat că fiul său a fost ucis. Bărbatul spune că cea care l-a sunat prima a fost o reprezentantă a serviciului de pompe funebre.

Dezvăluiri cutremurătoare al tatălui lui Sebi Olariu. De la cine a aflat că fiul său a murit

Valentin Olariu spune că persoana care l-a sunat i-a spus că fiul său a murit, că firma la care lucrează ea a ridicat trupul lui Sebi de pe șosea și i-a cerut 500 de lei pentru serviciile prestate.

ADVERTISEMENT

„Era o doamnă la pompe funebre, mi-a spus: ‘Domnule Olariu, sunt din 2 Mai, am să vă dau o veste. Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident.

Credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre. Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 5 milioane’”, a povestit Valentin Olariu la PodCast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Acesta a adăugat că nimic nu mai este ca înainte, că fiica sa face terapie, iar soția ia pastile pentru somn. Bărbatul a adăugat că soția sa merge seara în camera lui Sebi și vorbește cu el.

„În casă intru foarte rar, doar dormim. Casa noastră nu mai este cum era înainte. Este un cavou. Fix când eram cea mai fericită familie a venit un drogat și ne-a luat persoană care ne apropia și care ne făcea să râdem.

ADVERTISEMENT

Acum luptăm doar pentru Selena. Face de două ori psiholog pe săptămână. În primele zile după accident nu se puteau înțelege cu ea, voia să meargă după Sebi.

Legătura dintre mama-fiu e puternică, seară merge la el în camera și vorbește cu el. O văd când coboară pe scări cu ochii umflați de plâns, nu poate să doarmă, este pe pastile acum”, a mai dezvăluit Valentin Olariu.

ADVERTISEMENT

Rudele și prietenii celor doi studenți uciși cu mașina în localitatea 2 Mai de Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan merg sâmbătă seară în Piața Victoriei, în semn de protest față modul în care se desfășoară procesul.

Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

ADVERTISEMENT