Life

Tragedia prin care trece Dana Roba, în spital, după ce a fost măcelărită! Care e dorința ei cea mai mare, dacă supraviețuiește! Exclusiv

Dana Roba nu e într-o stare deloc bună, ea se luptă pentru viața ei pe patul de spital după ce a fost măcelărită de soț. Dacă scapă cu viață, femeia are o singură dorință.
21.06.2023 | 14:30
Tragedia prin care trece Dana Roba in spital dupa ce a fost macelarita Care e dorinta ei cea mai mare daca supravietuieste Exclusiv
Dana Roba are o dorință arzătoare de pe patul de spital
ADVERTISEMENT

Dana Roba se află de două săptămâni la terapie intensivă după ce soțul și tatăl copiilor ei a lovit-o cu un ciocan. Femeia a suferit multiple lovituri la nivelul craniului și fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare. Medicii i-au dat, la început, șanse slabe de supraviețuire, fiind rezervați în privința ei. Acum însă, Dana Roba pare să fie într-o stare mai bună și a dat semne de revenire. Din informațiile aflate de FANATIK, make-up artista a făcut progrese considerabile. Dana Roba are acum o dorință arzătoare, dacă va reuși să iasă din spital.

În ce stare e acum Dana Roba. Ea se luptă zilnic de pe patul de spital de la ATI pentru viața ei

Cunoscuta make-up artistă se luptă zilnic pentru a supraviețui după ce soțul ei a lovit-o cu un ciocan în cap. După intervenția de nouă ore pe creier, vedeta a stat timp de două săptămâni la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Acolo se află și în momentul de față, însă, din fericire, vedeta face progrese considerabile. Primele săptămâni critice au trecut, iar medicii încep să devină optimiști în privința ei. Apropriații vedetei au oferit ultimele detalii exclusive despre starea de sănătate a Danei Roba.

„Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul care l-a avut până acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

ADVERTISEMENT

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, au spus apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Apropiații vedetei Dana Roba au dezvăluit marea ei dorință

Dana Roba se zbate să trăiască pentru fetițele pe care le are împreună cu fostul soț. Micuțele nu au mers la spital să o viziteze. Din moment ce sunt încă prea mici, situația ar fi dificilă pentru ele. Fetițele nu au informații nici despre tatăl lor care se află în arest.

ADVERTISEMENT

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge.  Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare”, au mai dezvălui persoane din anturajul vedetei, exclusiv pentru FANATIK.

De asemenea, Dana Roba este decisă ca după ce își mai revine să iasă public și să spună tot ce i s-a întâmplat. Pentru moment, însă, vedeta nu poate să se streseze și nici să aibă emoții puternice.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult. Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață”, au mai spus apropiații vedetei.

Dana Roba, stare critică: „Orice emoție sau dorință o poate afecta fatal”

Dana Roba nu este scăpată o zi din ochi de medici, dar și de apropiați. Este supravegheată constant, iar fiecare progres se vede de la o zi la alta. În urmă cu câteva zile, cei dragi Danei spuneau că starea ei nu era tocmai stabilă. Acum, situația s-a schimbat.

„Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție, orice dorință, o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații vedetei în urmă cu câteva zile pentru FANATIK.

Alina Radi, apel pentru Dana Roba. O dorință i s-a îndeplinit: „După ajutor trebuie să strigi!”

Buna prietenă a make-up artistei, Alina Radi, a făcut un apel pentru a o ajuta pe vedetă. Fosta iubită a lui Nick Rădoi este devastată după ce amica sa a ajuns în stare gravă la ATI. Din fericire, mobilizarea oamenilor și faptul că aceștia au donat în contul special pentru recuperarea sa, a ajutat enorm.

„Am înțeles că își mai revine. O să i se mai facă un set de analize complex, iar medicii o țin sub supraveghere. Sunt zeci de mii de distribuiri doar de pe pagina mea.

S-au mobilizat oamenii și au ajutat-o. După ajutor trebuie să strigi, nu să-l aștepți. Oamenii sunt solidari în momente de genul acesta, atât de grele”, a spus Alina Radi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cum a încercat soțul make-up artistei  să scape de pedeapsă

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, a fost chemat în fața judecătorilor. Bărbatul a primit 30 de zile de arest preventiv. În momentul în care s-a prezentat în fața specialiștilor pentru a fi testat dacă a fost în toate facultățile mintale, bărbatul a încercat un tertip.

Mai exact, acesta a încercat să mimeze nebunia în fața specialiștilor. Manevra nu a funcționat, iar acum el este acuzat de faptele sale, putând să petreacă între 7 și 12 ani la închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

ADVERTISEMENT