News

Tragedie fără margini în Iași. Fată de 17 ani, găsită fără viață în curtea bunicilor

12.05.2021 | 07:54
Tragedie fara margini in Iasi Fata de 17 ani gasita fara viata in curtea bunicilor
Fată de 17 ani, găsită fără viață. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fată de doar 17 ani a fost descoperită fără viață în curtea bunicilor săi. Minora a fost găsită spânzurată, în localitatea Hodora din Iași.

Tânără de 17 ani, găsită fără suflare de bunici

Tragedie fără margini în comuna Hodora din județul Iași, unde o fată de 17 ani și-a pus capăt zilelor. Ea a mers în vizită la bunici, iar acolo a decis că vrea să încheie socotelile cu viața.

ADVERTISEMENT

Denisa a fost găsită fără suflare de niște localnici, în grădina casei acestora. Oamenii respectivi au fost și cei care au anunțat autoritățile, care au sosit de urgență la fața locului.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în această cauză și sunt efectuate în continuare cercetări pentru a se stabili care sunt condițiile exacte în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

„În această dimineață polițiștii au fost sesizați despre faptul că o tânără a fost găsită decedată. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Anca Vîjiac, purtătorul de cuvântul IPJ Iași.

Totodată, specialiștii vor efectua necropsia pentru a determina cu exactitate care a fost cauza decesului tinerei de doar 17 ani. Din primele informații ale polițiștilor, este vorba despre o sinucidere.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, a fost dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei decesului”, a mai declarat sursa citată, potrivit infoiasionline.ro.

De ce s-a sinucis fata de 17 ani

Copila de 17 ani și-a pierdut tatăl în urmă cu ceva timp, iar aceasta i-ar fi declarat unei prietene că vrea să se întâlnească din nou cu acesta. Așadar, aceste declarații ar completa teoria conform căreia fata s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra suferea și din cauza relației cu mama sa, care după decesul tatălui său și-ar fi găsit un nou iubit, cu care s-a căsătorit. Mama fetei s-a mutat la el acasă, în altă comună din Iași, anume Belcești.

Relația cu mama ei nu mai era așa bună după ce aceasta s-a recăsătorit, motiv pentru care fata se simțea foarte singură. Ea se mai alina venind la bunicii săi.

Denisa lucra ca bonă în Iași, dar își vizita foarte des bunicii. Fata nu a lăsat niciun bilet de adio.

 

ADVERTISEMENT