ADVERTISEMENT
News

Tragedie fără margini înainte de Revelion. Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis

Autor: Adrian Baciu | 01.01.2021 | 11:24
Tragedie fără margini înainte de Revelion. Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis
Tragedie fără margini înainte de Revelion. Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis. Sursa foto: abc.es

Ultimele ore din 2020 au adus o tragedie fără margini într-o familie de români stabilită în Spania. Bărbatul, de 37 de ani, și-a ucis partenera de 28 de ani, în fața copiilor, apoi s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, conaționalul nostru și-ar fi omorât soția prin înjunghiere, joi după amiază, în localitatea Torrejon de Ardoz, de lângă Madrid.

Cutremurător este faptul că infracțiunea a fost comisă în fața celor doi copii, de 8 și 10 ani, în apartamentul familiei situat într-un imobil din oraș.

Un român și-a ucis soția în fața copiilor, apoi s-a sinucis

A fost alertă joi după-amiaza în orașul Torrejon de Ardoz situat în apropierea Capitalei Spaniei, Madrid. Trupurile neînsuflețite a doi cetățeni români au fost descoperite în apartamentul lor.

ADVERTISEMENT

Conform presei iberice, evenimentele tragice au avut loc în jurul orei 17:00 în, ajunul Anului Nou, 18, ora României. Inițial, s-au auzit zgomote și țipete în casa românilor, iar vecinii au apelat Poliția.

Agenții de la secția de poliție Torrejon au ajuns la locul indicat și au încercat fără succes să intre în casă, așa că au sesizat Pompierii care au reușit să pătrundă. Medicii de pe ambulanța nu au putut decât să constate decesul agresorului și a victimei, scrie ABC.es.

Autoritățile au găsit în locuință cadavrele neînsuflețite ale bărbatului de 37 de ani și ale soției sale de 28 de ani. La locul tragediei au ajuns imediat criminaliștii care au început cercetările.

ADVERTISEMENT

Copiii cuplului, consiliați de psihologi

La scurt timp după ce au ridicat cele două cadavre din apartament, Poliția a chemat Serviciile Sociale pentru a-i prelua cei doi minori care au fost asistați de către o echipă de psihologi.

Micuții au fost găsiți în stare de șoc de echipele de intervenție, ei asistând neputincioși la momentul în care tatăl le-a ucis cu sânge rece mama. În zilele ce urmează, aceștia ar putea ajunge la rudele lor din România.

ADVERTISEMENT

În acest caz, autorităţile locale au deschis o anchetă însă, până în prezent toate informaţiile indică faptul că românul şi-a înjunghiat mortal soţia, în vârstă de 28 de ani, în faţa copiilor, iar apoi s-a sinucis.

Crima șocantă ar putea fi pusă pe seama consumului excesiv de alcool, dar și pe o eventuală criză de gelozie a bărbatului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!