News

Tragedie fără margini. Tânără, împușcată mortal alături de tatăl ei, pentru că ar fi zgâriat o mașină

27.08.2020 | 21:14
Tragedie fara margini Tanara impuscata mortal alaturi de tatal ei pentru ca ar fi zgariat o masina
ADVERTISEMENT

O studentă în vârstă de 21 de ani a fost împușcată mortal, alături de tatăl vitreg, după un conflict în trafic.

Un bărbat a deschis focul, nervos în urma unei altercații minore din trafic, potrivit martorilor la tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

Laura Ashley Anderson avea 21 de ani și visa să devină profesoară, însă drumul ei s-a sfârșit brusc în momentul în care Ty Sheem Walters a împușcat-o.

O tânără a fost ucisă pentru că ar fi zgâriat mașina unui individ agresiv

Laura tocmai își cumpărase o casă în Georgetown, Carolina de Sud, și a venit la noua casă alături de tatăl ei vitreg, Chrales Nicholas Wall, pentru a-și lua un set de chei de rezervă.

ADVERTISEMENT

Fata era extrem de încântată că se va muta în noua casă pe strada Highmarket Street, însă a făcut greșeala fatală să zgârie mașina unui individ agresiv.

Visa să ajungă profesoară, însă nu a mai avut acest privilegiu. „A vrut să fie profesoară ca mama ei. Se pregătea să înceapă școala. Îşi punea totul în ordine. Totul începea să se încadreze aşa cum visase”, a declarat o prietenă a familiei, Lynn Lambert.

ADVERTISEMENT

Sunt devastată, confuză, am inima frântă. Am nervi. Nu înţeleg, cine împuşcă oameni nevinovaţi?” a transmis mama îndurerată Kimberly Wall, într-o postare pe Facebook.

Acum trebuie să-mi îngrop unul dintre copii şi pe soţul meu.. Este anormal. Nu înţeleg de ce s-ar întâmplat aşa ceva, pur şi simplu nu înţeleg. Mi-a omorât doi dintre cei mai buni prieteni la mai puţin de 5 kilometri distanţă de casă” a adăugat femeia.

ADVERTISEMENT

Atacatorul i-ar fi împușcat pe nevinovați pentru că i-ar fi zgâriat mașina, într-un acces de furie, conform Daily Mail.

Ty Sheem Walters ar fi tras cel puțin trei gloanțe înspre cei doi oameni, ambii fiind uciși pe loc. A treia persoană, Paul McConnell, a fost rănită în urma atacului, dar se află în stare stabilă la spital.

Ucigașul a fost reținut de Poliție
Ucigașul a fost reținut de Poliție

Conform observatornews.ro, atacatorul a fugit de forțele de ordine, însă a fost prins în timp record cu ajutorul câinilor special drestați pentru astfel de intervenții.

ADVERTISEMENT
Tags: