News

Tragedie fără margini. Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână în Buzău

Accident tragic într-o comună din Buzău. Un bărbat a murit și alți trei au fost răniți după ce au căzut în fântâna pe care o curățau
24.07.2023 | 07:04
Tragedie fara margini Un barbat a murit dupa ce a cazut intro fantana in Buzau
Unul dintre bărbații căzuți în fântână nu a putut fi salvat Foto: ISU Prahova
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs duminică în satul satul Fințești, comuna Năieni din județul Buzău. Cele patru persoane, din localitatea menționată, încercau să curețe fântâna adâncă de 12 metri în care au căzut.

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână în Buzău

Până la sosirea echipajelor de salvatori, doi dintre cei patru bărbați au fost scoși de localnici din fântâna care are un diametru de un metru. Celelalte două persoane au fost extrase din fântână în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, unul dintre cei doi bărbați, scoși în stare de inconștiență din fântână, nu prezenta funcții vitale și, în ciuda manevre de resuscitare efectuate de salvatori, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

”Un bărbat de 47 de ani, din nefericire, nu a reacționat la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova. Celelalte victime, bărbați, transportați la spital”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

ADVERTISEMENT

Din relatările presei locale, se pare că cei patru bărbați au căzut în fântână pe rând, încercând să se salveze unul pe celălalt. Cele trei persoane rănite au fost transportate către spitale din Buzău și București.

Doi dintre bărbați, extrași conștienți din fântână, au fost trimiși cu ambulanțele SMURD spre Unitatea de Primiri Urgențe din Spitalul Județean Buzău. Cel de al treilea, extras inconștient din fântână, a fost transferat la un spital din București cu un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

La locul evenimentului au ajuns o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială echipată cu modul SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Prahova.

În sprijinul acestora, au fost trimise ulterior două autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD și o autospecială dotată cu container multirisc din cadrul ISU Buzău. De asemenea, două ambulanțe SAJ Buzău au sosit la fața locului pentru a oferi asistență medicală.

ADVERTISEMENT

Cauza accidentului nu a fost comunicată încă, iar autoritățile competente vor desfășura o anchetă amănunțită pentru a stabili circumstanțele precise ale acestui tragic eveniment”, a mai precizat reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT
Tags: