News

Tragedie în Bihor. Un pieton a fost accidentat mortal de un TIR

O nouă tragedie a fost raportată pe drumurile din România. Un pieton a fost accidentat mortal de un TIR, în Bihor. Bărbatul nu a avut nicio șansă și a murit pe loc.
25.11.2022 | 16:35
Tragedie in Bihor Un pieton a fost accidentat mortal de un TIR
Pieton din județul Bihor, lovit mortal de un TIR. Bărbatul a murit pe loc. Sursa foto (ilustrativ): olt-alert.ro
ADVERTISEMENT

Un nou accident tragic în care au fost implicați pietoni s-a produs pe drumurile din România.

Pieton din județul Bihor, lovit mortal de un TIR. Bărbatul a murit pe loc

La nici 24 de ore după ce o femeie și un bărbat au fost uciși pe o trecere de pietoni, în Ialomița, un alt caz cu final dramatic a fost raportat în țara noastră.

Vineri, 25 noiembrie, la ora 10:21, IPJ Bihor a fost sesizat, prin numărul unic 112, în legătură cu un grav accident produs pe DN 1, în localitatea Borș.

ADVERTISEMENT

În această zonă, un pieton a fost izbit mortal de un TIR. În urma impactului, victima, un bărbat de 58 de ani, a cărui identitate urmează să fie stabilită, a murit pe loc.

”Din nefericire, în urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier nu este blocat, în prezent, se circulă pe un sens, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav s-a petrecut, vineri, în Pitești. Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Tot vineri, o femeie în vârstă de 58 de ani a fost lovită în plin de un autoturism, în fața unei biserici din municipiul Pitești.

Conform datelor oferite de Poliție, o mașină condusă de un bărbat de 37 de ani, din Pitești, a accidentat o femeie de 58 de ani, din același oraș, care traversa strada pe o trecere de pietoni din fața unei biserici.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, victima a suferit leziuni. Ea a fost preluată de un echipaj medical în stare de conștiență și transportată la o unitate medicală.

În ceea ce-l privește pe șoferul vinovat, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

ADVERTISEMENT