News

Tragedie în Brăila. O adolescentă drogată și fără permis și-a ucis fratele într-un accident

O brăileancă de 17 ani și-a ucis fratele într-un accident după ce s-a urcat drogată și fără permis la volan
13.09.2022 | 11:31
Tragedie in Braila O adolescenta drogata si fara permis sia ucis fratele intrun accident
Accidentul s-a soldat cu decesul tinerei care se afla la volan Foto: Obiectiv Vocea Brăilei
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de doar 17 ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașia într-un stâlp.

O adolescentă drogată și fără permis și-a ucis fratele într-un accident

Accidentul a fost anunțat autorităților prin apeluri la numărul unic de urgență 112, luni seară în jurul orei 21.50. Martorii au informat polițiștii că pe Şoseaua Baldovineşti, în zona podului Apollo din Brăila ar fi avut loc un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Brăila, din primele cercetări, se pare că tânăra ar fi condus un autovehicul pe Şoseaua Baldovinesti, din direcţia strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanţilor, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroşat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare  după care s-a oprit pe spaţiul verde, relatează News.ro.

Reprezentanții autorităților au descoperit la fața locului un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, în afara autovehiculului.

ADVERTISEMENT

Adolescentul a fost declarat decedat de echipajul medical. Polițiștii au stabilit că băiatul era fratele adolescentei aflate la volan şi se afla în maşină în momentul producerii accidentului fiind aruncat în urma impactului.

Șoferița a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testul cu aparatul etilotest a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drug Test a rezultat consum de substanţe psihoactive, astfel că i-au fost recoltate mostre biologice la spital, a mai informat IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți șoferi drogați

„Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, a anunțat Poliția Brăila.

În cadrul unei acțiuni de prevenire și combaterea faptelor ilicite, polițiștii brăileni au oprit din drum un șofer drogat la Cazasu.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor, în data de 11 septembrie, în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un tânăr de 19 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cazasu.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spitalul din municipiu. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

ADVERTISEMENT