News

Tragedie în Buzău. Un bărbat s-a sinucis în magazinul pe care se pregătea să-l inaugureze

31.08.2020 | 10:51
Tragedie in Buzau Un barbat sa sinucis in magazinul pe care se pregatea sal inaugureze
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Buzău s-a sinucis spânzurându-se la intrarea în magazinul pe care se pregătea să-l inaugureze.

Din primele informații, tragedia a avut loc duminică seară. Se pare că bărbatul avea probleme în căsnicie și, de la o vreme, era foarte abătut.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, bărbatul ar mai fi avut o tentativă de suicid, încercând să se arunce în râul Buzău. Atunci, acesta a reușit să fie salvat de către polițiști.

Un bărbat din Buzău s-a sinucis în magazinul pe care se pregătea să-l inaugureze

Un patron din municipiul Buzău în vârstă de 56 de ani și-a pus capăt zilelor, duminică, spânzurându-se la intrarea în magazinul pe care se pregătea să-l inaugureze pe bulevardul 1 Decembrie din oraș.

ADVERTISEMENT

Victima sinucigașă deținea un spațiu comercial care producea termopane, iar în spațiul în care și-a pus capăt zilelor funcționase un magazin de feronerie. Trupul său a fost dus la morga SML, pentru efectuarea necropsiei.

Duminică dimineața, individul din Buzău ar fi fost salvat de la moarte de polițiști, după ce ar fi vrut să sară în râul Buzău.

ADVERTISEMENT

Din păcate, seara, planul i-a reușit. Bărbatul s-a spânzurat cu un prelungitor electric găsit în magazinul de pe 1 Decembrie, pe care tocmai se pregătea să-l inaugureze, scrie Reporter Buzoian.

Cadavrul bărbatului, descoperit de fiica sa

Trupul neînsuflețit al bărbatului spânzurat a fost descoperit de rudele sale. Sursa citată notează că fiica şi ginerele bărbatului au fost cei care au observat cadavrul şi au sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Imediat când a aflat de tragedie, soţia sa a suferit un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de la cadrele de pe ambulanţă. Trupul bărbatului a fost dus la morga SML, pentru efectuarea necropsiei.

ADVERTISEMENT