News

Tragedie în Caraș Severin! Un mort și șase răniți după o tamponare între un microbuz și un TIR

Tragedie în Caraș Severin! Un mort și șase persoane rănite după o tamponare între un microbuz și un TIR petrecută pe șoseaua de centură a orașului Caransebeș.
22.01.2022 | 09:37
Tragedie in Caras Severin Un mort si sase raniti dupa o tamponare intre un microbuz si un TIR
ADVERTISEMENT

O persoană a murit și alte șase au fost rănite la primele ore ale weekendului în urma unui accident produs pe Centura Caransebeș, din județul Caraș-Severin.

Din nefericire, tamponarea a avut loc între un microbuz și un TIR. Toate victimele se aflau în microbuzul care transporta mai mulți pasageri.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Caraș Severin!

„În urma evenimentului, 6 persoane au fost rănite, toate fiind preluate de către echipajele de ambulanță SAJ și SMURD și primesc îngrijiri medicale, iar o persoană este decedată, încarcerată. Toate victimele se aflau în microbuz”, informează ISU Caraș-Severin

De remarcat că la locul producerii accidentului au fost solicitate mai multe echipaje de intervenție. Mai mulți martori au sunat la numărul de urgență

ADVERTISEMENT

Acolo au ajuns câteva echipe de descarcerare, dar și nu mai puțin de cinci ambulanțe de la SAJ și SMURD.

Polițiștii sunt la fața locului și cercetează cauza producerii accidentului. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, fiind deviat pe străzi adiacente din oraş.

ADVERTISEMENT

Din nefericire nu a fost singurul accident care s-a produs în debutul weekendului. Cinci persoane, inclusiv un copil, sunt evaluate medical după un alt incident rutier.

În acest caz au fost implicate două maşini și totul s-a produs pe DN 1, în zona Câmpina.

”Pe DN 1, în zona localităţii Câmpina, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT

Cinci persoane, printre care un minor de 7 ani, sunt evaluate medical în ambulanţa trimisă la locul accidentului. Momentan, nu se cunoaşte starea celor cinci persone.

Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creştere.

ADVERTISEMENT
Tags: