News

Tragedie în Constanța. Un copil de numai șase ani a murit după ce a fost mușcat de câini

Un copil de numai șase ani a murit după ce a fost mușcat de câini. Tragedia a avut loc luni, 13 decembrie, în județul Constanța. Medicii nu au mai putut face nimic pentru copil
13.12.2021 | 13:34
Tragedie in Constanta Un copil de numai sase ani a murit dupa ce a fost muscat de caini
Un copil de numai șase ani a murit după ce a fost mușcat de mai mulți câini. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un copil în vârstă de numai șase ani, din județul Constanța, a murit după ce a fost mușcat de mai mulți câini. Tragedia a avut loc în localitatea Cotu Văii, comuna Albești.

Un copil de numai șase ani a murit după ce a fost mușcat de câini

În urma unui apel la 112, medicii au fost solicitați să intervină luni, 13 decembrie, în comuna Albești din județul Costanța, unde un copil a fost atacat de mai mulți câini comunitari.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-au deplasat două echipaje SMURD și un echipaj de ambulanță.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, minorul a fost găsit inconștient, cu multiple mușcături de la câini.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe copil, acesta a fost declarat decedat.

Cum s-a întâmplat tragedia

Un copil în vârstă de șase ani a murit după ce a fost atacat de mai mulți câini fără stăpân. Este vorba despre un băiat care s-a mutat recent cu familia în comuna Albești.

ADVERTISEMENT

“Veneam dinspre Constanța când am aflat. Mă duc la fața locului…Știu că este vorba despre o familie recent mutată, care locuiește la ieșire din Cotu Văii”, a spus primarul comunei, Gheorghe Moldovan, atunci când a auzit ce s-a întâmplat.

Polițiștii constănțeni s-au deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, micuțul se afla pe stradă, chiar în fața casei în care locuia. La un moment dat, acesta a fost atacat de mai mulți câini comunitari. În urma atacului, copilul a decedat.

Un copil de trei ani, mușcat de câinele familiei

Cazul copilului mușcat de câini nu este singular, iar astfel de tragedii s-au întâmplat chiar recent.

ADVERTISEMENT

Cu doar o lună în urmă, un incident similar a avut loc tot în județul Constanța.

Un copil de 3 ani din Mangalia, a fost omorât de câinele familiei, într-un moment de neatenție. Acesta a fost mușcat în zona capului și, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, micuțul a fost declarat decedat.

Animalul era închis într-un țarc, iar în momentul în care bunica copilului a intrat să-l hrănească, nepotul s-a strecurat pe lângă aceasta și a intrat la câine. Patrupedul s-a speriat, motiv pentru care l-a atacat pe copil.

ADVERTISEMENT
Tags: