Sport

Tragedie în familia Dinamo! Unul dintre fanii înfocați ai echipei a pierdut lupta cu boala: „Incredibil de trist”

Doliu în familia Dinamo! Unul dintre fanii clubului din Ștefan cel Mare s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu boala.
23.12.2023 | 17:54
Tragedie in familia Dinamo Unul dintre fanii infocati ai echipei a pierdut lupta cu boala Incredibil de trist
Unul dintre cei mai înfocați fani ai lui Dinamo a murit. Regretatul suporter a pierdut lupta cu boala. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Veste tristă pentru Dinamo în prag de Sărbători. Unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei a decedat după ce a pierdut lupta cu boala. Anunțul a fost făcut chiar de către familia regretatului dinamovist pe pagina sa de Facebook. Daniel Șendre, editorialist FANATIK, i-a adus un omagiu lui Adrian Biriș.

Tragedie în familia Dinamo! Unul dintre fanii înfocați ai echipei a pierdut lupta cu boala: „Incredibil de trist”

Adrian Biriș era un nume cunoscut în comunitatea dinamovistă. Ultrasul a luptat pentru salvarea lui Dinamo, când clubul din Ștefan cel Mare se afla în criză și era extrem de activ pe paginile dedicate lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Anunțul trist a fost făcut de familie pe pagina personală de Facebook a lui Adrian Biriș. Daniel Șendre, editorialist și specialist FANATIK SUPERLIGA, a povestit pe pagina personală de Facebook cum a aflat despre vestea teribilă și i-a adus un omagiu regretatului dinamovist.

„Incredibil de trist! Astăzi am mai pierdut un dinamovist, pe Adrian Biris, un prieten vechi al acestei pagini. Adi a luptat alături de noi să salvăm Dinamo și chiar joi a comentat pe aici, a nu știu câta oară!

ADVERTISEMENT

Eu am văzut de dimineață postarea de pe pagina lui, care anunța că “Adi a pierdut lupta” și chiar am avut impulsul să îl întreb cine a fost omul, m-am gândit că e vreun coleg de serviciu sau un prieten.

„Mintea mea a refuzat să proceseze informația reală”

Abia cu 15 minute în urmă am realizat, din senin, nu știu cum, în timp ce mă aflam la cină, că Adi acela era chiar el. Postase anunțul pe pagină cineva din familie, dar mintea mea efectiv a refuzat să proceseze informația reală.

ADVERTISEMENT

Îmi pare atât de rău, Adrian! Las o fotografie și cu fetița lui, Shani-Andreea, de care era tare, tare mândru și pe care o iubea nespus, pentru a vedea toată lumea ce frumusețe a lăsat în urmă!

Sunt absolut convins că Adrian nu s-ar fi supărat pe mine sub nici o formă, dimpotrivă, i-ar fi crescut inima aia suferindă! Dumnezeu să te ierte, Adrian! Condoleanțe familiei!”, au fost cuvintele lui Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT

Mesajele au început să curgă, iar fanii dinamoviști au transmis mesaje de încurajare familiei greu încercate. „Cuvintele sunt de prisos… drum lin, prietene, alături de ceilalți câini din cer, Dumnezeu sa te odihnească”, a fost unul dintre mesaje.

ADVERTISEMENT
Tags: