Sport

Doliu la Poli Iași! Doi foști mari fundași ai clubului au decedat în decurs de 3 zile

Doliu la Poli Iași! Doi foști mari fundași ai moldovenilor au murit chiar înainte de Crăciun. Unul a pierdut lupta cu o boală incurabilă, iar celălalt a decedat după un infarct.
23.12.2023 | 15:15
Doliu la Poli Iasi Doi fosti mari fundasi ai clubului au decedat in decurs de 3 zile
Doliu la Poli Iași! Doi foști mari fotbaliști ai moldovenilor au murit. Foto: Facebook - Poli Iași.
ADVERTISEMENT

Doliu la Poli Iași chiar în prag de Sărbători. Dragoș Urdaru și Narcis Ciorcârlan, doi dintre foștii mari fundași ai moldovenilor, s-au stins din viață în această săptămână. Primul a pierdut lupta cu o boală incurabilă și a fost deja înmormântat vineri.

Doliu la Poli Iași! Doi foști mari fundași ai clubului au decedat

Veștile triste se țin lanț la Poli Iași după decesul lui Dragoș Urdaru. În vârstă de 71 de ani, Narcis Ciorcârlan s-a stins din viață sâmbătă dimineață în urma unui infarct. Narcis Ciorcârlan a fost fundașul lui Poli Iași în anii 7o, fiind unul dintre jucătorii care au scris istorie alături de clubul moldovean.

ADVERTISEMENT

La începutul anului 2000, Narcis Ciocârlan a fost antrenor secund al lui Poli Iași. Totodată, Narcis Ciocârlan a fost antrenorul secund al lui Marin Barbu, la Foresta Suceava. Fostul fundaș al formației din Copou era cunoscut cu probleme cardiace, iar în 2011 a suferit un infarct în timp ce se deplasa la Constanța alături de echipă.

Fostul antrenor secund din Copou a fost transportat de urgență la spitalul din Bârlad. Ulterior, cu elicopterul, Narcis Ciocârlan a fost dus la „Institutul de boli cardiovasculare” din Iaşi, unde a primit diagnosticul de „sindrom coronarian acut”.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 71 de ani, Narcis Ciocârlan va fi înmormântat zilele următoare. Poli Iași și-a exprimat regretul printr-o postare pe rețelele de socializare.

Dragoș Urdaru s-a stins din viață la 54 de ani

Miercuri, 20 decembrie, s-a stins din viață un alt mare fotbalist al Politehnicii Iași. Este vorba despre Dragoș Urdaru, care a făcut parte din echipa moldovenilor care a promovat în 1995 după barajul cu Electroputere Craiova. A fost prima promovare a lui Poli Iași în prima ligă după 1989.

ADVERTISEMENT

După retragere, Dragoș Urdaru a fost arbitru și organizator de competiții la Poli Iași. Totodată, Dragoș Urdaru a îmbrăcat tricoul celor de la Oțelul Galați. De-a lungul carierei la Poli Iași, Dragoș Urdaru a evoluat în 222 de meciuri, în care a înscris 20 de goluri.

„S-a stins din viață Dragoș Urdaru! A fost component al echipei noastre în anii ’90, făcând parte din generația care a reușit promovarea în 1995.

ADVERTISEMENT

După încheierea carierei de fotbalist a devenit arbitru, apoi, în anii 2000, a ocupat funcția de organizator de competiții la Politehnica. Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost anunțul făcut de Poli Iași.

ADVERTISEMENT