News

Tragedie în familia lui Mihail Vlasov! Soția lui a murit de COVID-19! “Virusul i-a devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot”

24.08.2020 | 14:08
Doliu pentru Mihail Vlasov! Sursa foto - ziaruldeiași.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în familia lui Mihail Vlasov! Soția fostului președinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Din păcate, situația Vivianei Vlasov, medic de profesie s-a complicat în ultimele ore și în ciuda eforturilor depuse de doctori, totul a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că aceasta era internată în Spitalul de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva de o săptămână. Inițial, lucrurile păreau să meargă spre bine.

Doliu pentru Mihail Vlasov!

“La început părea să meargă spre bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

În ultimele două zile însă starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat în Terapie Intensivă”, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase

„Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a continuat medicul.

ADVERTISEMENT

De remarcat că în urmă cu doi ani, Mihail Vlasov a fost condamnat la 9 ani şi 10 luni de închisoare în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, decizia nefiind definitivă.

În noiembrie 2016, Mihai Vlasov a fost trimis în judecată de DNA pentru folosire a influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii unor foloase, delapidare în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

ADVERTISEMENT

În acelaşi dosar a fost inculpată şi fiica lui Vlasov, Ingrid, pentru complicitate la delapidare în formă continuată, dar şi Suciu Mariana Rodica, la data faptelor director general la ROMEXPO S.A. pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: