News

Tragedie în Giurgiu! A murit după ce a intrat pe contrasens cu mașina și s-a izbit de o autoutilitară

02.09.2020 | 11:18
Tragedie in Giurgiu A murit dupa ce a intrat pe contrasens cu masina si sa izbit de o autoutilitara
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Giurgiu acolo unde șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Bucureşti, a murit după ce a intrat pe contrasens.

Mașina pe care acesta o conducea s-a izbit violent de o autoutilitară, pe DN 6. Mai mulți martori la evenimentul auto au sunat la numărul de urgență.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat imediat câteva echipaje de intervenție. Celălalt șofer implicat în incident a fost transportat la cea mai apropiată unitate medicală.

Un bărbat a murit într-un accident auto la Giurgiu!

“Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, către Alexandria, în afara oraşului Mihăileşti, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat de 53 de ani, din municipiul Bucureşti.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 60 de ani şi rănirea conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti au fost primii care au ajuns la locul incidentului rutier. Aceștia au constatat faptul că bărbatul care a ajuns pe contrasens era încarcerat.

ADVERTISEMENT

La câteva minute distanță s-a reușit eliberarea lui din fiarele contorsionate, dar bărbatul se afla deja în stop cardio-respirator.

A fost preluat de echipajul SAJ, însă după aplicarea manevrelor de resuscitare, echipajul medical nu a mai avut ce face și a declarat decesul.

ADVERTISEMENT

De remarcat că, în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: